Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Cismaru Bogdan.
2.ID In-Game:9738.
3.Vârsta (Minim 15 ani):am varsta frumoasa de 14 ani.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50905.
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):40.
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): salut,ma numesc bogdan, sunt un baiat cu capul pe umeri cu respect si imi place sa imi fac multi prieteni pentru a socializa in mediul online sau fizic,imi place sa joc fotbal,joc la o echipa cu un nume important din Bucuresti.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:doresc sa devin un politist foarte bun,respectos cu cetatenii ,si imi place sa respect legea.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):5 ani.
9.Experiența în Roleplay:5 ani.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da.

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Sapunaru.
2.Prenumele (Personaj):cizz.
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):9738.
4.Vechimea în Oraș (Personaj):23 ani.
5.Scolarizare (Personaj):liceul militar.
6.Joburi Anterioare (Personaj):asistent medical.
7.Job Curent (Personaj):somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt un baiat de 23 ani ,am terminat liceul militar,si sunt student al academiei de politie,doresc sa le calc pe urme parintilor mei mama mea fiind fost agent si tatal meu fost inspector,de mic ei ma aduceau sa vad cum se lucreaza in domeniu si m-am indragostit instant de aceasta meserie , de aceea imi aplic cv ul la un departament de politie renumit .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit : respectul pentru uniforma ,respectul pentru colegi si dorinta de munca.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:toti suntem egali,uni m ai calmi unu m-ai nervosi,eu am o fire calma si nu ma poate enerva nimeni.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:respectul pentru colegi si pentru superiori,dorinta de munca,dorinta de a face tot orasul legal,lucrul in echipa,coduc perfect,trag destul de bine

Member
Acceptat cu 1/3 deoare-ce nu ai varsta necesara
. Te asteptam la sectia din Paleto pentru a sustine testele. Luni - Sambata, orele 16 - 20

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus