New member
- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla: Daniel
2.ID In-Game:486
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):12867
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):70
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Eu ma numesc Daniel am 15 ani si imi place jobul de politist mereu mio placut sa fac un bine oamenilor
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție pe mine ma motivat faptul ca am un frte de 24 de ani care este in politie si mia placut ideea de politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj)Daniel
2.Prenumele (Personaj):Nicola
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):486
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an
5.Scolarizare (Personaj):Liceu si facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):Ciupercar,smurd
7.Job Curent (Personaj):Ciupercar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut,ma numesc Nicola Daniel am 24 de ani si de mic copil miam dorit sa devin politist,am o conditie exceptionala fizica si imi plae linistea chiar daca uneori este galagie prin oras,eu imi doresc sa devin politist finca imi place sa fac liniste prin oras si sa apar orasul.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Eu am o conditie fizica exceptionala si imi doresc sa apar orasul
10.Diferențiere față de Alți Candidați:
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Agil,intelegator,lucrez in echipa,sunt calm in situati stresante,politicos
2.ID In-Game:486
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):12867
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):70
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Eu ma numesc Daniel am 15 ani si imi place jobul de politist mereu mio placut sa fac un bine oamenilor
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție pe mine ma motivat faptul ca am un frte de 24 de ani care este in politie si mia placut ideea de politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj)Daniel
2.Prenumele (Personaj):Nicola
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):486
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an
5.Scolarizare (Personaj):Liceu si facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj):Ciupercar,smurd
7.Job Curent (Personaj):Ciupercar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut,ma numesc Nicola Daniel am 24 de ani si de mic copil miam dorit sa devin politist,am o conditie exceptionala fizica si imi plae linistea chiar daca uneori este galagie prin oras,eu imi doresc sa devin politist finca imi place sa fac liniste prin oras si sa apar orasul.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Eu am o conditie fizica exceptionala si imi doresc sa apar orasul
10.Diferențiere față de Alți Candidați:
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Agil,intelegator,lucrez in echipa,sunt calm in situati stresante,politicos