Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Lucian Andrei
2.ID In-Game: 16243
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50712
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):38
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Lucian am 16 ani si sunt practicant de arte martiale (box), visul meu de mic este sa ajung politist in brigada rutiera, in timpul liber imi place sa ma joc pe calculator si sa ies pe afara cu prietenii, eu ma consider un baiat cu bun simt si ascultator.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: M-am reapucat de acest server strict pentru a intra in politie, deoarece iubesc aceasta factiune si imi place sa ofer jucatorilor siguranta si liniste.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: Pana sa revin pe server am jucat pe ragemp si am fost medic timp de 100 de zile si in trecut am jucat pe haos si mai multe servere in care am fost in diverse factiuni. (2021-2024)
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Alex
2.Prenumele (Personaj): Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 16243
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 38 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Facultatea de drept , academia de politie.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier,Fermier,Ciupercar,Tasty Eats.
7.Job Curent (Personaj):Tasty Eats
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna ziua, ma numesc Alex Andrei in varsta de 23 de ani am studiat dreptul si academia de politie, eu consider ca sunt un baiat silitor, corect, ajutator, cooperant si nu in ultimul rand curajos.Curajul l-am mostenit de la tatal meu care a murit in fata ochilor mei impuscat de niste raufacatori, din acel moment am jurat ca voi apara fiecare cetatean ca sa nu experimenteze tragedia pe care am experimentat-o eu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Eu consider ca sunt potrivit pentru acest loc de munca deoarece am simtul dreptatii, sunt cooperant si nu in ultimul rand apt pentru munca in echipa.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu consider ca exista diferente, toti suntem egali.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: curajos , cooperant in munca de echipa si nu numai, respectuos , calm in situatii extreme, disciplinat.

Ultima editare:
Member
Acceptat. Te asteptam la sectia din Paleto pentru a sustine testele. Luni - Sambata, orele 16 - 20

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus