Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member

Informații OOC (Out of Character)

1. Numele sau Porecla:Marco/cucu
  2. ID In-Game:39004
  3. Vârsta (Minim 15 ani):17
  4. Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50905
  5. Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):236
  6. Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoană calmă, analitică și foarte atentă la detalii, pasionată de gaming și, în special, de simulările de tip roleplay. Îmi place să lucrez în echipă și consider că respectul reciproc este baza oricărei comunități sănătoase. Sunt o fire corectă, nu mă las influențat de emoții în momentele tensionate și reușesc să îmi păstrez obiectivitatea indiferent de situație. În timpul liber, încerc să îmi dezvolt abilitățile de comunicare și să învăț mereu lucruri noi care să mă ajute atât în viața reală, cât și în mediul online.
  7. Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Îmi doresc să contribui la menținerea ordinii pe server și să ofer un roleplay de calitate. Consider că departamentul de poliție este pilonul principal al unui server de FiveM, iar eu am disciplina necesară pentru a reprezenta această instituție cu demnitate.
  8. Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 luni
  9. Experiența în Roleplay: Am participat în numeroase facțiuni de-a lungul timpului, înțelegând ambele părți ale baricadei, fapt ce îmi oferă o viziune de ansamblu asupra scenariilor de tip roleplay și a regulamentului.
  10. Conștientizare Reguli și Ordine: Confirm că am luat la cunoștință și înțeleg că nerespectarea regulilor sau a ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare.

Informații IC (In Character)

1. Numele (Personaj):marian
  2. Prenumele (Personaj):sabau
  3. Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):39004
  4. Vechimea în Oraș (Personaj):Sunt de 260 luni.
  5. Scolarizare (Personaj): Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" și Facultatea de Drept.
  6. Joburi Anterioare (Personaj): Mecanic și Șofer de Tir.
  7. Job Curent (Personaj): Civil.
  8. Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un cetățean model care a crescut într-un mediu unde legea și onoarea au fost puse pe primul loc. După ce am lucrat în diverse domenii pentru a înțelege greutățile vieții de zi cu zi ale cetățenilor, am decis că este momentul să îmi urmez adevărata vocație: protejarea comunității. Sunt o persoană disciplinată, cu o condiție fizică excelentă și un spirit de observație foarte ascuțit. Nu accept mita, respect ierarhia cu strictețe și sunt gata să îmi pun viața în pericol pentru siguranța cetățenilor acestui oraș.
  9. Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am capacitatea de a rămâne calm în situații de risc, cum ar fi urmăririle sau conflictele armate, și știu să gestionez dialogul astfel încât incidentele să fie aplanate pe cale pașnică.
  10. Diferențiere față de Alți Candidați: Mă diferențiez prin răbdarea mea de fier și prin faptul că pun accent pe realistm prioritizând întotdeauna calitatea interacțiunii în detrimentul acțiunilor rapide.
  11. Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane:
  12. Integritate morală.
  13. Abilități excelente de comunicare și negociere.
  14. Disciplină și respect față de ierarhie.
  15. Capacitatea de a lucra eficient sub presiune.
  16. Spirit de observație foarte dezvoltat.

New member
Acc,te rog fa o cerere-test la departamentul de politie cu informațiile necesare acolo,menționez faptul ca intrarea se face doar in penitenciar si abia mai apoi cu transfer in politie.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus