Secțiune navigare

Aplicație poliția română

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Ianis
2.ID In-Game: 542
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50802
5.Orele Jucate pe Server: 1 pe sv asta și pe sv trecut 300
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt ianis și am 15 ani. Sunt calm, nu mă supăr din orice și respect lumea care mă respectă.In timpul liber eu mă joc fivem pe serverul acesta deoarece îmi place.Cand ma plictisesc mă joc biliard sau fotbal cu prietenii. Eu socializez cu toată lumea și salut lumea chiar dacă ei nu o fac
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Îmi place să fiu un polițist deoarece am mai fost și simt ca aici îmi găsesc locul
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay:9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Spaidar
2.Prenumele (Personaj):Ianis
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):542
4.Vechimea în Oraș (Personaj):300 de luni am avut
5.Scolarizare (Personaj): academia de poliție
6.Joburi Anterioare (Personaj):medic,mecanic,taxi,poliție
7.Job Curent (Personaj):șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt Ianis și am 29 de ani. M-am născut la o casă de lângă un far unde am crescut până la 18 ani. Când eram mic mama mea și tatăl meu lucrau la un magazin din apropiere ca să aibă bani. Veneau seara acasă când aproape adormeam. Într-o seară am văzut ca nu mai vin. M-am culcat cu gândul ca o să vină dar a doua zi nu au venit și când am deschis televizorul am văzut ca doi oameni au fost jefuiți și asasinati iar când am văzut fața tatălui meu am încremenit și mi-am zis ca o sa fiu un polițist care o sa prindă toți infractorii. De atunci eu vreau sa fiu polițist
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:îmi place să respect legea și oamenii
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu mă supăr ușor,respect toată lumea și sunt serios
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:atentia,respectarea,seriozitatea,calmul,

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus