Member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Aris
2.ID In-Game: 15962
3.Vârsta (Minim 15 ani):21
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): nu pot, am motiv intemeiat
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):7 ore, am fost comunity supporter pe server, stiu cum sta treaba, nu am venit sa incurc, ci sa ajut
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt matur, imi place caterinca cand e cazul, imi place sa fac rp dupa ce vin de la munca sa ma destind
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Stiu cum era inainte cand am fost chestor si vreau sa ajut impreuna cu inca 2 tovarasi
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): joc din 2018, circa 2000 de ore jucate, pot arata 900 dintre ele ca dovada pe conturile de steam, mai am pe un cont 1000 si ceva, dar nu mai stiu parola
9.Experiența în Roleplay: de la bun inceput am facut rp, nu am stat de troll
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): categoric, consider ca e mai important sa pui in practica, decat sa stii teorie
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Gabriel
2.Prenumele (Personaj):Aris
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 060SMA
4.Vechimea în Oraș (Personaj):7 luni
5.Scolarizare (Personaj): facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj): chestor politia romana
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): persoana de treaba pusa pe caterinca cu un skill ala condusului nemaipomenit, imi plac femeile si de aceea ma postez pe instapic la story, am o pasiune pentru masini si pentru sunetul lor aparte
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: fosta experienta in acest domeniu de chestor
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toti suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: experienta, intuitiva de lider, seriozitate, capacitatea de inteleger, bun practicant
1.Numele sau Porecla: Aris
2.ID In-Game: 15962
3.Vârsta (Minim 15 ani):21
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): nu pot, am motiv intemeiat
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):7 ore, am fost comunity supporter pe server, stiu cum sta treaba, nu am venit sa incurc, ci sa ajut
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt matur, imi place caterinca cand e cazul, imi place sa fac rp dupa ce vin de la munca sa ma destind
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Stiu cum era inainte cand am fost chestor si vreau sa ajut impreuna cu inca 2 tovarasi
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): joc din 2018, circa 2000 de ore jucate, pot arata 900 dintre ele ca dovada pe conturile de steam, mai am pe un cont 1000 si ceva, dar nu mai stiu parola
9.Experiența în Roleplay: de la bun inceput am facut rp, nu am stat de troll
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): categoric, consider ca e mai important sa pui in practica, decat sa stii teorie
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Gabriel
2.Prenumele (Personaj):Aris
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 060SMA
4.Vechimea în Oraș (Personaj):7 luni
5.Scolarizare (Personaj): facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj): chestor politia romana
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): persoana de treaba pusa pe caterinca cu un skill ala condusului nemaipomenit, imi plac femeile si de aceea ma postez pe instapic la story, am o pasiune pentru masini si pentru sunetul lor aparte
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: fosta experienta in acest domeniu de chestor
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toti suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: experienta, intuitiva de lider, seriozitate, capacitatea de inteleger, bun practicant