Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: RazvaNN
2.ID In-Game: 15763
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50808
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 2 momentan
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Razvan, provin dintr-un oras din sudul Romaniei, sunt o persoana sociabila si deschisa, o persoana care este deschisa sa invete lucruri noi si sa se integreze in diferite colectivuri. Ma consider o persoana matura si cu bun simt, o persoana care isi asuma greselile de fiecare data si suporta consecintele.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sunt motivat pentru a incerca acest tip de roleplay.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4 ani.
9.Experiența în Roleplay: 4 ani, aproximativ 2500-3000 ore in FiveM pe servere de roleplay.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Cantemir
2.Prenumele (Personaj): Razvan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 15763
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 luni.
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie Paleto
6.Joburi Anterioare (Personaj): -
7.Job Curent (Personaj):-
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Cantemir Razvan este un barbat de 30 de ani din comuna Paleto, care a obtinut nota 9.80 in examenul de bacalaureat, urmand sa intre din prima la academia de politie din PALETO obtinand rezultate impresionante si in cadrul acesteia, Razvan mereu si-a dorit o cariera in Politia Romana pentru a isi putea valorifica calitatiile si talentul in cel mai bun mod posibil.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Deoarece am calitatile si abilitatile pentru aceasta meserie.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toata lumea este speciala in felul lui, consider ca si eu am calitatile mele legate de indemanare si concentrare.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Imi pot controla temperamentul, sunt mereu pe faza, sunt un bun negociator, sunt un om devotat, sunt constant in tot ce fac.

Ultima editare: 28 Noi 2023​

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus