Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: florin
2.ID In-Game: 28455
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 5090911
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Florin . Am 16 ani si locuiesc in localitatea zalau din judetul salaj . De la varsta de 12 ani a inceput sa-mi placa fivem si la 13 ani m-am apucat de haos . Nu-mi place scoala si sunt sigur ca o sa ajung santierist sau electromecanic .
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: De cand m-am apucat de fivem am avut placerea asta de a fi in politie si imi readuc cu drag toate amintirile din diicot /politie de cand ma jucam pe haos inainte de wipe
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4-5 ani
9.Experiența în Roleplay: 4-5 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): inteleg ca nerespectarea regulilor si ordinelor superioare poate duce la sanctiuni sau eliminare

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Kope
2.Prenumele (Personaj): LOLEXE
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 28455
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 30 luni
5.Scolarizare (Personaj) :liceu
6.Joburi Anterioare (Personaj): uber eats
7.Job Curent (Personaj): sofer pe autobuz
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Kope Lolexe si am 18 ani . Am crescut in orasul los haos alaturi de parintii mei . De cand eram mic nu eram nici sarac dar nici bogat dar tot intr-o zona rea am crescut cu multa violenta iar din cauza zonei unde stateam tatal meu a fost ucis cand aveam 13 ani iar de atunci visul meu este sa ajung in politie pentru a opri nelegiuitii si golanii care perturba orasul .
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Ma supun ordinilor gradelor mai mari si le execut la perfectie sau macar cat de bine as putea
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti suntem la fel iar toti meritam o sansa
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Ascult bine de gradele mai mari , imi dau silinta pentru a executa ordine cat mai corect , sunt modest , imi asum ce am facut , stiu sa lucrez in echipa foarte bine

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus