Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Andrei
2.ID In-Game:38448
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5101013
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):52
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt Andrei am facut 15 ani acum aproape 2 luni,sunt matur,am experienta cu roleplay ul si imi place sa joc fivem.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Vreau sa ajut orasul si sa fac diferenta in departament!
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:una ft buna,stiu sa gestionez situatiile bine si calm
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm!

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Moretti
2.Prenumele (Personaj):Luca
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):38448
4.Vechimea în Oraș (Personaj):52 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Facultatea de drept si academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Smurd
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Luca Moretti,provin din italia,mama mea s a nascut in Romania dar a plecat impreuna cu bunicii mei in Italia la varsta de 12 ani.Tatal meu era Italian,facea parte din Politia Italiana iar la un jaf a trebuit sa intervina si a fost impuscat in abdomen…10 rafale au fost trase iar in abdomenul lui au fost infipte 5 gloante…Din pacate a murit la 10 minute distanta iar ultimele sale cuvinte au fost:”Aveti grija de baietelul meu”.Aveam doar 13 ani,nu stiam viata adevarata.La 2 ani distanta mama mea a murit de cancer..Singur fiind am ales sa plec din Italia si sa ma intorc in romania in orasul "ℒℴ𝓈 ℋ𝒶ℴ𝓈".De atunci am crescut singur..Am fost un copil liber,iar libertatea mi a stricat viata,la 16 ani m am apucat de fumat si de baut,iar la 2 ani distanta de droguri…2 ani de zile am fost dependent dar cu greu am reusit sa trec peste toate si am decis sa fac ceva cu viata mea.De aceea aplic acest CV!Pentru a lua razbunarea tatalui meu si pentru a dovedii ca nu sunt o greseala!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am agresivitatea pozitiva in momentele necesare dar si calmul in momentele in care este nevoie de o persoana calma
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Ma simt apt si ma simt diferit fata de ceilalti deoarece sunt serios si am o gandire limpede
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:Seriozitate,Calm,Agresivitate pozitiva,gandire matura si cooperarea usoara si limpede

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus