- Subiect Autor
Informații OOC:
Informații IC:
- Numele sau Porecla: Andrei
- ID In-Game: 38968
- Vârsta: 17.5
- Primele 5 Cifre din CNP: 50804
- Orele Jucate pe Server: 64
- Descriere Personală:
Sunt atent la detalii. Răspund calm în situații tensionate. Lucrez bine cu oamenii. Mă adaptez rapid. Îmi asum deciziile. Mă concentrez pe reguli. Mă implic în fiecare activitate. Îmi place să analizez situațiile înainte să acționez. Mă coordonez bine cu echipa. Respect programul și responsabilitățile. - Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
Vreau să menții ordinea în oraș. Îți ofer control în situații dificile. Ofer suport cetățenilor. - Experiență în FiveM: 1-2 ani
- Experiența în Roleplay: Am jucat pe servere FiveM. Am respectat regulile. Am construit scenarii clare. Am interacționat cu jucători diferiți. Am gestionat conflicte în situații RP.
- Conștientizare Reguli și Ordine: Da. Respect structura și ordinele.
Informații IC:
- Numele: Jackson
- Prenumele: Andrei
- CNP Personaj: 38968
- Vechimea în Oraș: 64 de luni
- Școlarizare: Liceu. Profil real. Particip constant la ore. Mă adaptez cerințelor. Lucrez bine în echipă.
- Joburi Anterioare: Pescar, Miner..
- Job Curent: Somer
- Descriere Personală (Personaj):
Analizez rapid scena. Comunic clar. Mă coordonez cu colegii. Intervin eficient. Urmăresc fiecare indiciu. Păstrez calmul în situații tensionate. Ofer sprijin comunității. Respect uniforma și responsabilitățile. - Motiv pentru Care Ești Potrivit pentru Poliție:
Apelez la disciplină. Urmăresc regulile. Gestionez corect conflictele. - Diferențiere față de Alți Candidați:
Răspund rapid. Mă implic în fiecare acțiune. Analizez situațiile fără grabă. - 5 Calități Forte:
Răbdare
Disciplină
Atenție
Comunicare
Responsabilitate