Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Buzatu
2.ID In-Game: 30996
3.Vârsta (Minim 15 ani): 19
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50611
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 700+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Buna seara , ma numesc Dragos , sunt elev in clasa a 12-a , pe profil veterinar. In timpul liber incerc sa imi aloc timp jucandu-ma fivem pe serverul Haos Romania. Doresc sa revin ca agent de paza deoarece imi place sa stau cu detinutii si sa am grija de acestia.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: In trecut am fost agent de paza sef si doresc sa revin la penitenciar.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 4-5 ani
9.Experiența în Roleplay: Pe acest sv am jucat acm 2 ani unde am fost CHS SEC si COM SEF, anul acesta am revenit si am fost in factiunile legale ca si pana acum.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): 10-4 nu se pune problema de aceste aspecte.

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Buzatu
2.Prenumele (Personaj): Buzemoi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 30996
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 700+ luni petrecute.
5.Scolarizare (Personaj): Absolvirea Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca.
6.Joburi Anterioare (Personaj): miner, taximetrist, gunoier, sofer autobuz, etc.
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut , numele meu este Buzatu , am varsta de 41 de ani si sunt un om calm,inteligent si serios. De profesie sunt Tehnician Veterinar si imi place sa lucrez pe teren. Pe parcursul vietii am lucrat ca si: taximetrist, sofer de autobuz+ camioane, pilot de avion , mecanic de locomotiva, gunoier , salahor in mina, medic unde am fost Sef de garda iar la penitenciar Agent de paza Sef unde ma ocupam de instruirea agentilor de paza privind intretinerea inchisorii cat si siguranta detinutilor. Privind aceste afirmatii doresc sa revin la postul de Agent de paza Sef si sa am grija de acest penitenciar renumit pentru implicarea de care au dat dovada agentii de paza cat si despre siguranta detinutilor din aceasta inchisoare de maxima siguranta.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Consider ca ma pot reintegra in aceasta Institutie a statului deoarece mi-am facut bine treaba in trecut si nu am avut niciun fel de probleme/ reclamatii etc.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Toti meritam sanse in viata , daca ne tinem de cuvant.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Rabdarea, maturitatea, inteligenta, cunoasterea limbilor straine si seriozitatea

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus