Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: NIM
2.ID In-Game:4283
3.Vârsta (Minim 15 ani): aproape 20
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):504062
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): Am 5 ore,dar 780 de ore pe alt server
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut,numele meu este Ionut,am 19 ani si sunt din Buzau.De ceva timp caut un server unde sa ma reapuc de Fivem,am jucat acum un an pe un server,unde am fost 5 luni Capitan SIAS si Supervizor Staff dar server ul s a inchis si odata cu inchiderea server ului s a dus si cheful meu de joc,dar dupa pauza asta am zis sa ma reapuc si sa fac parte iar din Politie,ca mi am dedicat sute de ore din viata pentru job ul asta de politist isi imi placea ceea ce faceam,acum mna,inteleg ca nu am orele necesare pe server,dar eu unul zic ca in locul unui jucator care are 40 de ore in total pe fivem si mine,e o mica diferenta si pot ajuta mult cu experienta mea,acum e strict alegerea conducerii
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Am mai fost membru un an si putin in Politie/SIAS pe alt server
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an si ceva (780 ore jucate)
9.Experiența în Roleplay: Am condus timp de 5 luni ,20 si cv de baieti din SIAS si 3 luni am fost Inspector General in Politie,eu zic ca ma descurc ok
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da,stiu asta

Informații IC:

1.Numele (Personaj): CC
2.Prenumele (Personaj): RVMSES
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):903WSJ
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 5 luni
5.Scolarizare (Personaj): Liceu si Facultatea de Drept
6.Joburi Anterioare (Personaj): Nu am lucrat,sunt liber profesionist
7.Job Curent (Personaj): Nu lucrez nimic din pacate,ma pastrez pentru Politia Romana
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna ziua,numele meu este Rvmses,am 19 ani si sunt un tanar dornic de a face liniste si disciplina in oras,sunt o fire serioase si imi pot face treaba exact cum trebuie,am o conditie fizica exceptionala,nici un infractor nu poate scapa de mine,de mic mi am dorit sa ajung in Politia Romana si asta sper sa fie sansa mea.Declar credinta patriei mele!
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Ma consider potrivit pentru acest loc de munca,deoarece ,am toate abilitatiele uni politist,adica sunt serios,punctual,respectos si multe alte calitatii care ma ajuta sa fiu un politist foarte bun
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu consider ca sunt superior nimanui,fiecare e special in felul lui,parerea mea e ca politia nu este decat pentru cine e facut pentru asa ceva,aici nu este o joaca,dint o greseala iti poti pierde viata.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Serios/Punctual/Agil/Responsabil/Inteligent si multe altele

Ultima editare:
Member
Acceptat! Te asteptam la sectia din Paleto pentru a sustine testele! Luni - Vineri orele 16 - 20.
p.s.
Te rog sa-ti schimbi numele din buletin daca este CC RVMSES. merci

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus