Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Nicolas
2.ID In-Game:4949
3.Vârsta (Minim 15 ani):17
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50807
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):251 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma cheama Nicolas, imi place sa ma joc fivem in timpu liber sunt o persoana foarte matura si imi place sa fie pace si linisiste
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Îmi doresc să fac parte din PD deoarece îmi place munca în echipă, intervențiile bine coordonate și responsabilitatea pe care o implică acest rol
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani aproape
9.Experiența în Roleplay:am o experienta de 8.5
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm!

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Mocanu
2.Prenumele (Personaj):Nicolas
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):4949
4.Vechimea în Oraș (Personaj):253 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie din Los Haos
6.Joburi Anterioare (Personaj):Sofer de tren
7.Job Curent (Personaj):Sofer de metrou
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Nicolas Mocanu, un om calm, responsabil și obișnuit să gândească limpede chiar și în situații tensionate. Am crescut cu respect pentru ordine și disciplină, iar asta m-a făcut să îmi doresc o carieră în slujba comunității. Sunt dedicat, atent la detalii și îmi place să lucrez organizat, alături de oameni care împărtășesc aceleași valori. Sunt hotărât să contribui la siguranța orașului și să reprezint Departamentul de Poliție cu profesionalism și integritate.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt potrivit pentru poliție deoarece sunt disciplinat, calm în situații tensionate și iau decizii corecte. Lucrez bine în echipă, comunic eficient și respect regulile. Cred că pot reprezenta uniforma cu profesionalism și pot contribui la menținerea ordinii în oraș
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Mă diferențiez prin seriozitate, disciplină și capacitatea de a rămâne calm sub presiune. Îmi fac treaba fără să caut conflicte inutile și pun mereu echipa și siguranța orașului pe primul loc
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Polit
iei Romane?: Calitatile mele sunt: Disciplina, Matur, Lucru în echipă, Comunicare eficientă, Responsabilitate.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus