Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Alex Cujocaru
2.ID In-Game:5909
3.Vârsta (Minim 15 ani):14 in curand 15 (spre 15)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):nu stiu (nam buletinul la mine)
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):166
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat de la țara care poate face multe lucruri și apreciaza foarte mult oamenii legii. Mereu cand incep ceva il fac pana la capăt și nu il las pe altă zi.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Cand eram mic mereu stateam in drum si ma uitam la polițiști (mergeau mai mereu pe aici ca erau niste traficanți de 💊). Ei mereu respectau regulile și se comportau civilizat. Și de aceasta vreau sa fiu si eu polițist. Sa ajut oamenii, și orașul sa fiba de oameni inocenți.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):8 luni
9.Experiența în Roleplay:8/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Wolden
2.Prenumele (Personaj):Kon
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5909
4.Vechimea în Oraș (Personaj):166 ore
5.Scolarizare (Personaj):Gimnaziu
6.Joburi Anterioare (Personaj):Jobul Amazon
7.Job Curent (Personaj):nici unul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat numit Wolden. Imi place sa merg cu jeepul si sa duc oameni dintr-o parte in alta.Mereu ajut copii nevoiași de bani și duc polițiști la un loc anumit unde iși doresc
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt activ in timpul weekendului și pot face lucrul ca la carte
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu cres ca ma diferențiez fața de alți candidați.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Conduc atent si bine,trag bine,ma pot ocupa de unele chestii singur

Craciun Fericit!

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus