New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Bueno Francescu
2.ID In-Game: nu e on sv
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50804
5.Orele Jucate pe Server: 0 nu e on
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana calma am 15 ani si imi place sa ma joc FiveM si Fortnite.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place sa fiu politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):Ma joc de 3 ani
9.Experiența în Roleplay: foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Kenzo
2.Prenumele (Personaj):Bueno
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): nu e on
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): foarte buna
6.Joburi Anterioare (Personaj): tirist
7.Job Curent (Personaj):santier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc bueno sunt un om modest si lucrez pentru a face bani si sa intretin familia.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt capabil si calm
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt calm
11.Enumera 5 calitați foarte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt calm ,sunt capabil,respect ce mi se cere,sunt o persoana de incredere,nu sunt laudaros.
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Bueno Francescu
2.ID In-Game: nu e on sv
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50804
5.Orele Jucate pe Server: 0 nu e on
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana calma am 15 ani si imi place sa ma joc FiveM si Fortnite.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place sa fiu politist
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):Ma joc de 3 ani
9.Experiența în Roleplay: foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Kenzo
2.Prenumele (Personaj):Bueno
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): nu e on
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj): foarte buna
6.Joburi Anterioare (Personaj): tirist
7.Job Curent (Personaj):santier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc bueno sunt un om modest si lucrez pentru a face bani si sa intretin familia.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt capabil si calm
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt calm
11.Enumera 5 calitați foarte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:sunt calm ,sunt capabil,respect ce mi se cere,sunt o persoana de incredere,nu sunt laudaros.
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!