New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Najanes
2.ID In-Game:8058
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50912
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):202.5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Numele meu este Vlad,ma joc de mult timp pe acest server,iar in tot acest timp am fost aproape doar in politie.Mereu ma atrage acest roleplay de a ajuta oamenii si a fii politist in modul general.Imi place sa muncesc pt a imi indeplini scopurile personale si ma descurc in orice ipostaza.Sunt onest si de treaba.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa ajut departamentul sa urce si sa se dezote semificativ
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):5 ani
9.Experiența în Roleplay:Foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
a
Informații IC:
1.Numele (Personaj)
umitru
2.Prenumele (Personaj):Cristian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):8058
4.Vechimea în Oraș (Personaj):202 luni
5.Scolarizare (Personaj):Facultate de matematica
6.Joburi Anterioare (Personaj)
olitist
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat muncitor si onest,persevernt si respectuoas.Imi place sa ajut oamenii cu tot ce pot si sa le schimb traiectoria vietii in bine.Asadar,datorita experientei mele am dobandit multe calitati in aceste 200 de luni care ma vor ajuta sa ajuta atat departamentul de politie cat si cetatenii
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Experienta
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Experienta atat in teren cat si cea externa
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:expereinta,perseverenta,dedicare,atentie si onestitate
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Najanes
2.ID In-Game:8058
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50912
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):202.5
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Numele meu este Vlad,ma joc de mult timp pe acest server,iar in tot acest timp am fost aproape doar in politie.Mereu ma atrage acest roleplay de a ajuta oamenii si a fii politist in modul general.Imi place sa muncesc pt a imi indeplini scopurile personale si ma descurc in orice ipostaza.Sunt onest si de treaba.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa ajut departamentul sa urce si sa se dezote semificativ
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):5 ani
9.Experiența în Roleplay:Foarte buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
Informații IC:
1.Numele (Personaj)
2.Prenumele (Personaj):Cristian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):8058
4.Vechimea în Oraș (Personaj):202 luni
5.Scolarizare (Personaj):Facultate de matematica
6.Joburi Anterioare (Personaj)
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat muncitor si onest,persevernt si respectuoas.Imi place sa ajut oamenii cu tot ce pot si sa le schimb traiectoria vietii in bine.Asadar,datorita experientei mele am dobandit multe calitati in aceste 200 de luni care ma vor ajuta sa ajuta atat departamentul de politie cat si cetatenii
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Experienta
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Experienta atat in teren cat si cea externa
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:expereinta,perseverenta,dedicare,atentie si onestitate