Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Sergiu ( barny)
2.ID In-Game:1284
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50812
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): aproape 30 (28)
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Sergiu de preferat barny am 15 ani ma joc multe jocuri video și îmi place sa ma plimb noaptea cu atv-ul, îmi place sa susțin un rp calitativ și serios, fac handbal de aproape 1 an
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: vreau sa ma alaturi politiei pentru a avea parte de acțiune și pentru a apară orașul.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani și ceva
9.Experiența în Roleplay: da, de peste 5 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:
1.Numele (Personaj): barny
2.Prenumele (Personaj): don
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1284
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 7/8 luni (irl)
5.Scolarizare (Personaj): facultate, bac și master
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd
7.Job Curent (Personaj): șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Am fost lasat pe strada de la varsta de 8 ani si ma duceam la oameni mai bătrâni ii ajutam pentru 1 leu sau 2 pentru mâncare pe la 13 ani mi-am găsit un loc de munca destul de stabil și reușim sa ma descurc foarte bine și acum la 28 de ani am ajuns sa încerc aceasta minunata factiune
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt capabil și cooperativ în ori ce acțiune
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt matur și capabil
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Române?: sunt cabanil, cooperativ, ma coordonez foarte bine, sunt responsabil, matur și multe altele

Member
Acceptat! Te asteptam la sectia din Paleto Luni - Sambata, orele 16-20, pentru a sustine testele. Multumim

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus