Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member

Model Aplicație - Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1. Numele sau Porecla: Alessia
  2. ID In-Game: 333
  3. Vârsta (Minim 15 ani): 16
  4. Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50903 (exemplu fictiv, nu se pune CNP real)
  5. Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 39
  6. Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
    Sunt o persoană calmă, răbdătoare și ambițioasă, îmi place să lucrez în echipă și să contribui la dezvoltarea comunității roleplay. Îmi plac provocările și încerc să găsesc soluții logice în situații tensionate. Mă consider serioasă atunci când trebuie, dar și sociabilă și deschisă cu colegii. Îmi place să respect regulile și să am un comportament responsabil, pentru a oferi un exemplu pozitiv în comunitate.
  7. Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:
    Îmi doresc să fac parte dintr-o facțiune serioasă, unde pot aduce un plus de disciplină și organizare. Vreau să contribui la menținerea ordinii în oraș și să am ocazia să experimentez un roleplay divers, în care să pot învăța și să mă dezvolt alături de ceilalți membri.
  8. Experiență în FiveM (Perioada de timp): Aproximativ 6 luni.
  9. Experiența în Roleplay: Am participat la mai multe situații RP (trafic, interacțiuni sociale, conflicte), unde am învățat regulile de bază și importanța de a juca corect rolul.
  10. Conștientizare Reguli și Ordine: Confirm că înțeleg faptul că nerespectarea regulilor și a ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare

Informații IC:

1. Numele (Personaj): Capone
    2. Prenumele (Personaj): Alexia
    3. Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 6020118234567 (fictiv)
    4. Vechimea în Oraș (Personaj): 5 ani
    5. Școlarizare (Personaj): Facultatea de Drept + cursuri de pregătire polițienească
    6. Joburi Anterioare (Personaj): ambulanță
    7. Job Curent (Personaj): nimic
    8. Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
      Mă numesc Alexia Capone, am 23 de ani și sunt o persoană ambițioasă, calmă și hotărâtă. Îmi place să respect regulile și să ofer un exemplu pozitiv în comunitate. Sunt atentă la detalii și reușesc să gestionez situații de criză cu răbdare și profesionalism. Îmi place să lucrez în echipă, dar pot lua decizii rapide și pe cont propriu atunci când este nevoie. Consider că onoarea și disciplina sunt valori de bază pentru un polițist, iar eu îmi doresc să le duc mai departe.
    9. Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
      Am un simț puternic al dreptății, sunt calmă în situații tensionate și am experiență în domenii unde disciplina și responsabilitatea sunt esențiale.
    10. Diferențiere față de Alți Candidați:
      Nu mă las condusă de impuls, ci analizez situațiile cu atenție înainte de a acționa. În plus, am o pregătire solidă în domeniul juridic, care mă ajută să înțeleg și să aplic legea corect.
    11. 5 calități forte:
    12. Disciplină
    13. Calm
    14. Inteligență emoțională
    15. Spirit de echipă
    16. Determinare

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus