Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: George
2.ID In-Game:15760
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50907
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):39
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc George și sunt o persoană deschisă, prietenoasă și mereu gata să învăț ceva nou. Îmi place să fiu înconjurat de oameni, să împărtășesc idei și să construiesc relații bazate pe respect și încredere. Îmi găsesc motivația în lucrurile simple, dar făcute cu seriozitate și pasiune. Sunt optimist și caut mereu partea bună a situațiilor.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Motivația mea este dorința de a ajuta comunitatea, de a menține siguranța și de a sprijini oamenii.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):350-400 de ore
9.Experiența în Roleplay: buna
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Babuinul
2.Prenumele (Personaj):George
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):15760
4.Vechimea în Oraș (Personaj):39 de luni
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): postas
7.Job Curent (Personaj): -
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc George și dintotdeauna am visat să devin polițist, dar sunt o persoană cu interese și valori care merg dincolo de meserie. Sunt responsabil, perseverent și atent la detalii, îmi place să ajut oamenii și să contribui pozitiv în comunitate. Cred în disciplină, muncă cinstită și colaborare, dar știu să fiu și empatic și să ascult atunci când este nevoie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt responsabil, disciplinat și calm, dedicat siguranței comunității, muncii în echipă și luării deciziilor corecte sub presiune.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu consider ca sunt diferit fata de alti candidati
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Calitățile mele care mă recomandă pentru Poliția Română sunt responsabilitatea, calmul, disciplina, spiritul de echipă și integritatea.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus