New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Mihai
2.ID In-Game:10804
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50803
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):33.8
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salutare! Ma Numesc Mihai, sau "Manai" cum imi spun toti cei care ma cunosc.Sunt o persoana calma si doritoare.De cand sunt mic, imi plac jocurile video , cam de la 7 ani ma joc pe calculator, si in ziua de astazi ador jocurile video, pe scurt sunt viata mea.Iar mai imi place mult inotul, il practic din clasa a 2 a si ma bucur ca fac acest sport de performanta. Multumesc!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție
e cand sunt mic filmele de actiune cu politisti imi palc foarte mult, si imi place cand domnii politisti actioneaza asupra infractorilor.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 luni
9.Experiența în Roleplay:8.95
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
a, sunt constient de acet lucru.
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Toma
2.Prenumele (Personaj):Fernando
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):10804
4.Vechimea în Oraș (Personaj):34 luni
5.Scolarizare (Personaj):Scoala Gimnaziala Los Haos Si Colegiul National Los Haos.
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier, sofer pe autobuz , Curier, Tasty Eats, Ciupercar
7.Job Curent (Personaj):Momentan Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut, ma numesc Toma Fernando, locuiesc in orasul Los Haos, lucrurile care imi plac sunt condusul , si muncitul .Eu am absolvit Colegiul National Los Haos, unde eram laudat de toti profesori acelui Colegiu'. De cand sunt mic mi a placut meseria de politist, doarece tatal meu era politist si eram foarte fericit cand il vedeam imbracat in politist si de aceea am invatat si o sa invat cat trebuie ca sa devin un politist ca tatal meu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidaț: Daca un domn politist cu grade mai mare striga la mine si imi da ordin, il respect si ii respect ordinul dansului.Pot astepta cat e nevoie pentru as ajuta o persoana.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
1.Calm
2.Curajos
3.Rapid
4.Ambitios
5.Respectuos
1.Numele sau Porecla:Mihai
2.ID In-Game:10804
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50803
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):33.8
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salutare! Ma Numesc Mihai, sau "Manai" cum imi spun toti cei care ma cunosc.Sunt o persoana calma si doritoare.De cand sunt mic, imi plac jocurile video , cam de la 7 ani ma joc pe calculator, si in ziua de astazi ador jocurile video, pe scurt sunt viata mea.Iar mai imi place mult inotul, il practic din clasa a 2 a si ma bucur ca fac acest sport de performanta. Multumesc!
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 luni
9.Experiența în Roleplay:8.95
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Toma
2.Prenumele (Personaj):Fernando
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):10804
4.Vechimea în Oraș (Personaj):34 luni
5.Scolarizare (Personaj):Scoala Gimnaziala Los Haos Si Colegiul National Los Haos.
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier, sofer pe autobuz , Curier, Tasty Eats, Ciupercar
7.Job Curent (Personaj):Momentan Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut, ma numesc Toma Fernando, locuiesc in orasul Los Haos, lucrurile care imi plac sunt condusul , si muncitul .Eu am absolvit Colegiul National Los Haos, unde eram laudat de toti profesori acelui Colegiu'. De cand sunt mic mi a placut meseria de politist, doarece tatal meu era politist si eram foarte fericit cand il vedeam imbracat in politist si de aceea am invatat si o sa invat cat trebuie ca sa devin un politist ca tatal meu.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:
10.Diferențiere față de Alți Candidaț: Daca un domn politist cu grade mai mare striga la mine si imi da ordin, il respect si ii respect ordinul dansului.Pot astepta cat e nevoie pentru as ajuta o persoana.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
1.Calm
2.Curajos
3.Rapid
4.Ambitios
5.Respectuos