Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla:Wts Mario
2.ID In-Game:11677
3.Vârsta (Minim 15 ani):16 ani
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50712
5.Orele Jucate pe Server:13
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o persoana pasionata de gaming si de provocarile pe care le ofera roleplay-ul.Si sunt diferit fata de restul persoanelor deoarece raman calm in situatii tensionate
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi doresc sa fiu parte a fortei de ordine pentru a face liniste in oras si sa mentin o atmosfera prietenoasa
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay: 1k ore in multiple servere
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Wts
2.Prenumele (Personaj):Mario
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):226
4.Vechimea în Oraș (Personaj):13 ore
5.Scolarizare (Personaj):liceu + facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):fermier pescar gunoier
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Numele meu este Mario, sunt un baiat ce isi doreste sa devina politist, am practicat sporturii de contact de perfomanta , dar m-am saturat sa sa practic acele sporturii , ajutandu-i online, si imi doresc sa ajut oamenii fizic, am terminat academia de politie , iar tot ce trebuie sa mai fac acum este sa aplic la politia romana.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Eu ma cred potrivit pentru politia romana deoarece sunt un om linistit si rational care tine cu dreptatea
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Un factor care face diferenta dintre mine si altii candidati este ca raman calm in situatii tensionate
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:
-Sunt o persoana responsabile
- Sunt muncitor
- Comunicarea
- Sunt foarte motivat si ma dedica 100%
- Sunt foarte respectos

Member
Salut. Te astept la sectia din Paleto sa purtam o discutie. Asta nu inseamna ca esti acceptat.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus