- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:
2.ID In-Game: nu e sv on
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 va rog o sansa,sunt matur
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50907
5.Orele Jucate pe Server: -
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Andrei, sunt un baiat sincer si matur caruia ii plac jocurile si sa faca sport.Hobby-urile mele sunt sportul si ciclismul,sunt un baiat calm si nu injur,imi place sa dresez cainii si sa stau la locul meu.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieeoarece mereu mi-am dorit sa urmez urmele tatalui meu si mereu mi-a placut actiunea.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay:
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Bucea
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):-
4.Vechimea în Oraș (Personaj):inainte sa dispara am avut 200 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie Henri Coanda
6.Joburi Anterioare (Personaj): vanzator de peste
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Capabilitate si pastrarea calmului in situatii tensionate
10.Diferențiere față de Alți Candidați: eu zic ca toti suntem la fel in domeniul actual
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Calmul,seriozitatea,coordonarea,sportivitatea,trasul
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:
2.ID In-Game: nu e sv on
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 va rog o sansa,sunt matur
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50907
5.Orele Jucate pe Server: -
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Andrei, sunt un baiat sincer si matur caruia ii plac jocurile si sa faca sport.Hobby-urile mele sunt sportul si ciclismul,sunt un baiat calm si nu injur,imi place sa dresez cainii si sa stau la locul meu.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieeoarece mereu mi-am dorit sa urmez urmele tatalui meu si mereu mi-a placut actiunea.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay:
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Bucea
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):-
4.Vechimea în Oraș (Personaj):inainte sa dispara am avut 200 de luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie Henri Coanda
6.Joburi Anterioare (Personaj): vanzator de peste
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Capabilitate si pastrarea calmului in situatii tensionate
10.Diferențiere față de Alți Candidați: eu zic ca toti suntem la fel in domeniul actual
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Calmul,seriozitatea,coordonarea,sportivitatea,trasul
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!