Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Alex
2.ID In-Game: 1590
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50804
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Alex am 15 ani si sunt o persoana ambitioasa,serioasa si prietenoasa.In timpul liber imi place sa practic boxul si fotbalul,pe langa toate astea imi place fm FiveM-ul. pup <3
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Mi-ar place sa incerc politia deoarece pana acm am fost numai in mafii.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2000 ore +
9.Experiența în Roleplay: de un an si jumatate
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Sigur.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Radoiu
2.Prenumele (Personaj):Alexandru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1590
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 31 luni
5.Scolarizare (Personaj):Scoala Gimnaziala LosHaos respectiv Liceul Tehnologic LosHaos.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier, Fermier, Ciupercar, Bodyguard, Livrator de mancare.
7.Job Curent (Personaj):Ciupercar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Alexandru Radu si am varsta de 24 de ani. Sunt o persoana calma si ambitioasa cand trebuie, am 1 frate mai mic pe nume Gabi si 3 veri pe nume Andrei, Adrian si Matei cu care am crescut pe strazile Los Haos-ului de mici. Viata noastra s-a schimbat de cand tatal meu a murit impuscat pe strazile rau famate din Groove.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt o pers. ambitioasa si calma.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toata lumea este egala.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Luptator, ambitios, rabdator, perspicace, etc.

Member
Acceptat teastept la sectia din paleto pentru a sustine testele. LUNI - SAMBATA, INTRE ORELE 16 - 20

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus