New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Alex
2.ID In-Game: 1590
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50804
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Alex am 15 ani si sunt o persoana ambitioasa,serioasa si prietenoasa.In timpul liber imi place sa practic boxul si fotbalul,pe langa toate astea imi place fm FiveM-ul. pup <3
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Mi-ar place sa incerc politia deoarece pana acm am fost numai in mafii.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2000 ore +
9.Experiența în Roleplay: de un an si jumatate
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Sigur.
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Radoiu
2.Prenumele (Personaj):Alexandru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1590
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 31 luni
5.Scolarizare (Personaj):Scoala Gimnaziala LosHaos respectiv Liceul Tehnologic LosHaos.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier, Fermier, Ciupercar, Bodyguard, Livrator de mancare.
7.Job Curent (Personaj):Ciupercar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Alexandru Radu si am varsta de 24 de ani. Sunt o persoana calma si ambitioasa cand trebuie, am 1 frate mai mic pe nume Gabi si 3 veri pe nume Andrei, Adrian si Matei cu care am crescut pe strazile Los Haos-ului de mici. Viata noastra s-a schimbat de cand tatal meu a murit impuscat pe strazile rau famate din Groove.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt o pers. ambitioasa si calma.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toata lumea este egala.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Luptator, ambitios, rabdator, perspicace, etc.
1.Numele sau Porecla: Alex
2.ID In-Game: 1590
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50804
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Alex am 15 ani si sunt o persoana ambitioasa,serioasa si prietenoasa.In timpul liber imi place sa practic boxul si fotbalul,pe langa toate astea imi place fm FiveM-ul. pup <3
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Mi-ar place sa incerc politia deoarece pana acm am fost numai in mafii.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2000 ore +
9.Experiența în Roleplay: de un an si jumatate
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Sigur.
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Radoiu
2.Prenumele (Personaj):Alexandru
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1590
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 31 luni
5.Scolarizare (Personaj):Scoala Gimnaziala LosHaos respectiv Liceul Tehnologic LosHaos.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier, Fermier, Ciupercar, Bodyguard, Livrator de mancare.
7.Job Curent (Personaj):Ciupercar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Alexandru Radu si am varsta de 24 de ani. Sunt o persoana calma si ambitioasa cand trebuie, am 1 frate mai mic pe nume Gabi si 3 veri pe nume Andrei, Adrian si Matei cu care am crescut pe strazile Los Haos-ului de mici. Viata noastra s-a schimbat de cand tatal meu a murit impuscat pe strazile rau famate din Groove.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt o pers. ambitioasa si calma.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toata lumea este egala.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Luptator, ambitios, rabdator, perspicace, etc.