Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla Darius
2.ID In-Game:21928
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51008
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):60
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut, ma cheama Darius. Imi place sa ma joc fivem si sa ies pe afara cu prietenii. Eu sunt o persoană calmă și responsabilă. Îmi place să lucrez în echipă și să respect regulile. Am un spirit de observație dezvoltat și iau în serios fiecare sarcină pe care o primesc. Sunt pasionat de roleplay și consider că pot aduce un plus comunității prin comportamentul meu civilizat și implicarea activă.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Îmi doresc să contribui la menținerea ordinii și disciplinei pe server. Vreau să fac parte dintr-o facțiune serioasă și bine organizată.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: Extinsa, am facut parte si din SMURD
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Stroe
2.Prenumele (Personaj) Darius
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 21928
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 60 luni
5.Scolarizare (Personaj): Am facut facultatea recent
6.Joburi Anterioare (Personaj): SMURD
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un cetățean corect, calm și dedicat muncii pe care o fac. Cred în lege și ordine și îmi doresc să am un impact pozitiv în comunitate. Îmi place să colaborez cu oamenii și sunt dispus să îmi asum responsabilități mari. Am o condiție fizică bună și o gândire rapida ce mă ajută în situații de stres.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Am un simț al dreptății bine dezvoltat, sunt atent la detalii și iau decizii rapide în situații tensionate. Pot colabora ușor cu colegii și îmi doresc o carieră care să aducă ordine și siguranță orașului.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt disciplinat, punctual și tratez fiecare intervenție cu seriozitate. Vin cu experiență anterioară în alte orașe și cunosc procedurile de intervenție, percheziție și reținere. Viziunea mea este axată pe echilibru între lege și umanitate.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Calm în situații de criză,Rapiditate în luarea deciziilor,Spirit de echipă,Spirit de echipă,Abilități excelente de comunicare

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus