New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: andrew
2.ID In-Game:1151
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51007
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):50+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma numesc andrei mi se spune andrew sunt o persoana deschisa timpul meu liber il petrec pe FiveM, practic sport de performanta, si imi place sa imi fac prieteni noi i pe vitor doresc sa dau la academia de politie
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place sa port uniforma legii cu mandrie si vreau sa ajut acest oras cu tot ce imi sta in putinta
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2000h+
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Informații IC
a
1.Numele (Personaj): andrew
2.Prenumele (Personaj):mates
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1151
4.Vechimea în Oraș (Personaj):50 luni +
5.Scolarizare (Personaj): 14 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj): Miner
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): M-am nascut in paleto unde tata era chestor in politie de mic a incercat sa imi arate ce e bun si ce e rau, sunt un om deschis si cu un vis de a ajunge politist in acest oras
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Deoarece sunt de partea legii si este un vis care doresc sa devina realitate
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu sunt diferit cu nimic
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt calm, inteligent, iau decizi bune la moment si imi place sa ajut oameni
1.Numele sau Porecla: andrew
2.ID In-Game:1151
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51007
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):50+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):ma numesc andrei mi se spune andrew sunt o persoana deschisa timpul meu liber il petrec pe FiveM, practic sport de performanta, si imi place sa imi fac prieteni noi i pe vitor doresc sa dau la academia de politie
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Imi place sa port uniforma legii cu mandrie si vreau sa ajut acest oras cu tot ce imi sta in putinta
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2000h+
9.Experiența în Roleplay:10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):
Informații IC
1.Numele (Personaj): andrew
2.Prenumele (Personaj):mates
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1151
4.Vechimea în Oraș (Personaj):50 luni +
5.Scolarizare (Personaj): 14 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj): Miner
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): M-am nascut in paleto unde tata era chestor in politie de mic a incercat sa imi arate ce e bun si ce e rau, sunt un om deschis si cu un vis de a ajunge politist in acest oras
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Deoarece sunt de partea legii si este un vis care doresc sa devina realitate
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu sunt diferit cu nimic
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt calm, inteligent, iau decizi bune la moment si imi place sa ajut oameni