Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:Finu
2.ID In-Game:8758
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50711
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):in jur de 5 da inainte de wipe aveam peste 300
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Numele meu este Edi mi se spune Finu, finu e porecla, imi place sa ma joc pe calculator sa ies pe afara si sa vorbesc cu lumea si stau in craiova
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: vreau sa intru in politie pentru a aplica justitia la infractori si de a aduce pacea in oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):ma joc de mult , cred ca 2017 sau 2018
9.Experiența în Roleplay:5-6 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Beleciu
2.Prenumele (Personaj):Catalin
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):8758
4.Vechimea în Oraș (Personaj):in jur 5 luni
5.Scolarizare (Personaj):gradinita, scoala primara, generala, liceu militar, academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):fermier, gunoier
7.Job Curent (Personaj):fermier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Numele meu este Catalin Beleciu, am 24 de ani, locuiesc in Paleto si de mic am fost croit sa ma fac politist pentru ca am vazut foarte multi infractori care scapa nepedepsiti si vreau sa fac dreptate.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Sunt pregătit să fac parte din departamentul de poliție datorită eticii mele de muncă, capacităților de comunicare dezvoltate, aptitudinilor de luare a deciziilor sub presiune, empatiei și capacității de a lucra cu diversitatea, respectului pentru autoritate și conduitei eficiente, aptitudinilor fizice și mentale, precum și dorinței constante de învățare continuă.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:prin competențe tehnice avansate, abilități de comunicare eficientă, capacitatea de a gestiona situații sub presiune și angajamentul constant față de învățare și diversitate, mă disting în cadrul departamentului de poliție, contribuind la un mediu de lucru productiv și eficient.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:

Abilitățile mele de comunicare exemplare, capacitatea de a lua decizii prompte și raționale în situații de presiune, etica de muncă riguroasă, abilitățile fizice și mentale bine dezvoltate, precum și abilitatea de a manifesta empatie și a gestiona conflicte, mă recomandă în mod distins pentru a ocupa poziția de polițist, aducând un set robust de aptitudini necesare pentru a asigura siguranța și ordinea publică.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus