- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Radu Popescu
2.ID In-Game: ---
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server: 260 pe serverul vechi
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut , ma numesc Radu si am 15 ani. Sunt din Targoviste si imi place sa ies pe afara sau sa petrec timpul pe calculator.Sunt ambițios și motivat. Mă bucur de provocări și îmi stabilesc în mod constant obiective, așa că am ceva spre care să mă străduiesc.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa fac dreptate in aceasta lume. Unchiul meu este jandarm
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Tiganu
2.Prenumele (Personaj): Radu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): ---
4.Vechimea în Oraș (Personaj): ===
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase + faculatatea de Drept
6.Joburi Anterioare (Personaj): Frizer si Pompier
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un am care a avut un trecut foarte greu , parinti mei am murit si am ramas singur.
Bunici mei m au luat in grija pana cand si acestia au murit. A trebuit sa ma ambitionez sa ajung ceva in viata, asa ca am terminat cele 12 clase cu brio si am mers mai departe cu facultatea de drept.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt ambitios si nu las pe nimeni sa ma opreasca din ceea ce vreau sa fac.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt calm si ambitios.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
-ambitios
-calm
-nu las pe nimeni sa ma opreasca din ceea ce vreau sa fac
-descurcaret
-prietenos
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Radu Popescu
2.ID In-Game: ---
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50808
5.Orele Jucate pe Server: 260 pe serverul vechi
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut , ma numesc Radu si am 15 ani. Sunt din Targoviste si imi place sa ies pe afara sau sa petrec timpul pe calculator.Sunt ambițios și motivat. Mă bucur de provocări și îmi stabilesc în mod constant obiective, așa că am ceva spre care să mă străduiesc.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Vreau sa fac dreptate in aceasta lume. Unchiul meu este jandarm
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Tiganu
2.Prenumele (Personaj): Radu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): ---
4.Vechimea în Oraș (Personaj): ===
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase + faculatatea de Drept
6.Joburi Anterioare (Personaj): Frizer si Pompier
7.Job Curent (Personaj): Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Sunt un am care a avut un trecut foarte greu , parinti mei am murit si am ramas singur.
Bunici mei m au luat in grija pana cand si acestia au murit. A trebuit sa ma ambitionez sa ajung ceva in viata, asa ca am terminat cele 12 clase cu brio si am mers mai departe cu facultatea de drept.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt ambitios si nu las pe nimeni sa ma opreasca din ceea ce vreau sa fac.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt calm si ambitios.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:
-ambitios
-calm
-nu las pe nimeni sa ma opreasca din ceea ce vreau sa fac
-descurcaret
-prietenos
ATENTIE, IN PRIMELE 3 SAPTAMANI DE LA DESCHIDERE, ORELE NU SUNT NECESARE PENTRU ACADEMIA DE POLITIE!