Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Alex
2.ID In-Game:1837
3.Vârsta (Minim 15 ani):18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50708
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):35
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt un băiat care îmi place să mă joc fivem sunt calm în timpul liber fac activități de fotbal muzică sunt un mare fan al jocurilor pe calculator și mi-ar face mare plăcere să mă pot juca cu alți colegi
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Doresc să intru în poliție deoarece îmi place foarte mult ca și meserie și mi-ar face mare plăcere să o profesez și vrea ca să ajut orașul și să scăpăm de oamenii răi
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay: 3 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Confirm!

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Romică
2.Prenumele (Personaj):Anvelopa
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1837
4.Vechimea în Oraș (Personaj):35 luni
5.Scolarizare (Personaj):Liceu Faculate Master și Doctorat
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier,șofer de autobuz,poștaș și mecanic
7.Job Curent (Personaj):Șomer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un băiat de 26 de ani am absolvit liceul am terminat facultatea de drept am lucrat în multe joburi sunt un băiat calm,respectos îmi place să ajut lumea și orașul
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Motivul este ca îmi place această meserie am condiție fizică bună și iubesc meserie
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Trebuie să avem respect față de gradele mai mari și să ascult de superior și nu se fac diferențe ca toți suntem la fel
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Calitati:Agilitate,Comunicare,îndemanare,Conditie fizică și Rezistență

New member
Acceptat! Contacteaza un tester pentru a sustine testul de intrare. Sau mergeti la sectie paleto si cautati un testar

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus