Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Stefanovici
2.ID In-Game: 20177
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51001
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):Am 10 ore dar le fac alea 30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut sunt Edi am 16 ani sunt din Brasov hac Hockey de performanta de 10 ani si in timpul liber ma joc pe pc.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:pentru ca imi place sa fiu politist, ma pasioneaza oarecum
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):pai undeva la 1000-2000 ore doar pe Haos eu joc de 6 ani FiveM
9.Experiența în Roleplay: Stiu sa fac un Rolplay foarte calitativ mai ales de politist eu iau totul in serios si vreau sa iasa asa cum imi place adc sa se faca Rolplay de aia trebuie ca noi pd-ul trebuie sa facem Rp ca de la noi incepe tot Rp-ul.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Desigur ca da.

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Stefanovici
2.Prenumele (Personaj): Eduard
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 20177
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 8 Luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): nimic
7.Job Curent (Personaj): nimic
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):

Sunt Edi am 25 ani sunt din zona Paleto m-am nascut cu doi parinti dar tatal meu a murit la 57 ani si si de asta sunt foarte muncitor, muncesc zi de zi pentru sa imi indeplinesc visul.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Am mai fost, stiu sa cooperez si sunt foarte activ.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt activ, am mai lucrat in domeniu acesta mult timp si stiu cum se procedeaza.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: sunt corect,stiu sa cooperez, muncitor,activ,serios,cu capul pe umeri.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus