- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Tudy
2.ID In-Game: 10779
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15 ani și o lună
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50909
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 136 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): sunt calm, mereu sunt amabil și nu sunt nerăbdător, sunt prietenos și de când m-am alăturat acestui server, am vrut să devin polițist. Eu mai sunt și pasionat de mașini. Îmi place să și mă dau cu motorul,deoarece am și atv și motor. Îmi place foarte mult să și socializez cu alții.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Visez de mult la jobul de polițist, deoarece mi-ar plăcea să socializez cu oameni și aș vrea să ajut poliția română al serverului Haos România. Aș vrea să mă fac și polițist când sunt mare dacă este posibil!
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: 4 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): am citit toate regulile și am înțeles regulile.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Cojocaru
2.Prenumele (Personaj): Tudy
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 10779
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 136 luni
5.Scolarizare (Personaj): liceul militar și facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj): gunoier și mecanic
7.Job Curent (Personaj): neangajat/somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): cât timp am fost la jobul de mecanic am ascultat cu atentie gradele supereioare si le-am respectat. La mecanici am ajuns la gradul de responsabil garaj. Pe langa asta mai ajut si oamenii nevoiasi, si mereu socializez cu ceilalti,desigur,des. Cat timp am fost si la alte joburi, mi-a placut sa muncesc pe drept si sa respect ceilalti colegi de munca si clinetii
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt calm,respectuos,ajut pe toata lumea cand este nevoie, sunt coerent,amabil,darnic,etc.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt rabdator si infatisez respect gradelor suparioare, amabil,coerent.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1. coerent 3.rabdator
2. amabil 4. respectuos
5. darnic
1.Numele sau Porecla: Tudy
2.ID In-Game: 10779
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15 ani și o lună
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50909
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 136 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): sunt calm, mereu sunt amabil și nu sunt nerăbdător, sunt prietenos și de când m-am alăturat acestui server, am vrut să devin polițist. Eu mai sunt și pasionat de mașini. Îmi place să și mă dau cu motorul,deoarece am și atv și motor. Îmi place foarte mult să și socializez cu alții.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Visez de mult la jobul de polițist, deoarece mi-ar plăcea să socializez cu oameni și aș vrea să ajut poliția română al serverului Haos România. Aș vrea să mă fac și polițist când sunt mare dacă este posibil!
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 3 ani
9.Experiența în Roleplay: 4 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): am citit toate regulile și am înțeles regulile.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Cojocaru
2.Prenumele (Personaj): Tudy
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 10779
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 136 luni
5.Scolarizare (Personaj): liceul militar și facultatea de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj): gunoier și mecanic
7.Job Curent (Personaj): neangajat/somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): cât timp am fost la jobul de mecanic am ascultat cu atentie gradele supereioare si le-am respectat. La mecanici am ajuns la gradul de responsabil garaj. Pe langa asta mai ajut si oamenii nevoiasi, si mereu socializez cu ceilalti,desigur,des. Cat timp am fost si la alte joburi, mi-a placut sa muncesc pe drept si sa respect ceilalti colegi de munca si clinetii
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt calm,respectuos,ajut pe toata lumea cand este nevoie, sunt coerent,amabil,darnic,etc.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: sunt rabdator si infatisez respect gradelor suparioare, amabil,coerent.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: 1. coerent 3.rabdator
2. amabil 4. respectuos
5. darnic
Ultima editare: