Secțiune navigare

Aplicație Poliția Română - yoss.gabi

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Gabi
2.ID In-Game: 805
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50907
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 55
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Gabi, am 15 ani, sunt un băiat simplu cu bun simț și la locul lui. Îmi doresc sa investesc timp in această facțiune deoarece observ capabilitatea pe care o au membrii acestei facțiuni, iar la rândul meu mă regăsesc in această calitate
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Dorința de a ajuta comunitatea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): din 2022
9.Experiența în Roleplay: 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Corduneanu
2.Prenumele (Personaj): Gabi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 805
4.Vechimea în Oraș (Personaj): de 50 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj): pescar, bus driver, gunoier
7.Job Curent (Personaj): miner
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Numele meu este Corduneanu Gabi, am 21 de ani și sunt o persoană dedicată, pasionată si determinată. Întodeauna am trăit cu ideea de a proteja publicul, iar o carieră in poliție mi se pare cea mai potrivită cale pentru a-mi realiza acest scop.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt potrivit pentru acest job deoarece îmi dedic timp și pasiune pentru ea.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu exista așa ceva, fiecare este diferit in felul lui
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: capabilitate, seriozitate, sinceritate, amabilitate si conditie fizică

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus