Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Tuinea george 2.ID In-Game: 3028
3.Vârsta (Minim 15 ani): 14 am vocea mai subitre dar am 14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50907
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 87
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Buna, ma numesc Tuinea George si imi place sa ma joc zi de zi ma joc FiveM si imi doresc sa fiu un exemplu pentru Departametul de Politie. Daca se poate acest lucru sa se indeplineasa, as fi cem mai fericit si o sa fiu un exemplu bun pentru alti politisti care vor face parte in Departamentul de Politie.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Ma pasioneaza acest lucru!
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani juamte
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Tiganu
2.Prenumele (Personaj):George
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3028
4.Vechimea în Oraș (Personaj):87
5.Scolarizare (Personaj): Academaia de Politie Los Santos
6.Joburi Anterioare (Personaj): Taxi, Postas
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Eu ma numesc George si de cand sunt mic am dorit sa fiu in Departamentul de Politie ca tatal meu I-am promis la mama ca o sa fiu la politie si ca o sa fac un bine mai mare in lume.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt curajos,puternic ambitios.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: Stiu sa pilotez elicoptere, stiu sa conduc destul de bine, stiu sa trag cu arma bine si sunt foarte respectos si curajos.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus