- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Alexandru(Danezu)
2.ID In-Game:3585
3.Vârsta (Minim 15 ani):17 în vară
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50806
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):6 ore sa imi puteți da o șansă
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un băiat din Buzău căruia de mic i-a plăcut Jobul de a fii polițist și chiar sunt la liceul de poliție anul 2 și mereu mi-a plăcut să port uniforma României și să cânt imnul nu sunt foarte responsabil și capabil pe ceea ce fac
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieentru ca iubesc să fac munca în echipă și să socializez
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2019-2020
9.Experiența în Roleplay:9-10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da normal
Informații IC:
1.Numele (Personaj)anezu
2.Prenumele (Personaj):Cămătarul
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3585
4.Vechimea în Oraș (Personaj): un an
5.Scolarizare (Personaj):liceul de muzică
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier
7.Job Curent (Personaj):civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt un om capabil un om cu capul pe umeri responsabil și știu ceea ce fac am ales să fac pasul spre poliția română deoarece de mic copil salutam mașinile de poliție să dea girofar și eram extrem de bucuros să văd că sunt salutat de un echipaj de poliție și mi-a rămas un vis să ajung ca ei
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt un om care știe ce face care știe cu ce se mănâncă acest job
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu văd vreo diferență toți suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:cum am spus respectuos capabil și un om care face munca în echipă
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Alexandru(Danezu)
2.ID In-Game:3585
3.Vârsta (Minim 15 ani):17 în vară
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50806
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):6 ore sa imi puteți da o șansă
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt un băiat din Buzău căruia de mic i-a plăcut Jobul de a fii polițist și chiar sunt la liceul de poliție anul 2 și mereu mi-a plăcut să port uniforma României și să cânt imnul nu sunt foarte responsabil și capabil pe ceea ce fac
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Polițieentru ca iubesc să fac munca în echipă și să socializez
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2019-2020
9.Experiența în Roleplay:9-10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da normal
Informații IC:
1.Numele (Personaj)anezu
2.Prenumele (Personaj):Cămătarul
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3585
4.Vechimea în Oraș (Personaj): un an
5.Scolarizare (Personaj):liceul de muzică
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier
7.Job Curent (Personaj):civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):sunt un om capabil un om cu capul pe umeri responsabil și știu ceea ce fac am ales să fac pasul spre poliția română deoarece de mic copil salutam mașinile de poliție să dea girofar și eram extrem de bucuros să văd că sunt salutat de un echipaj de poliție și mi-a rămas un vis să ajung ca ei
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt un om care știe ce face care știe cu ce se mănâncă acest job
10.Diferențiere față de Alți Candidați:nu văd vreo diferență toți suntem egali
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:cum am spus respectuos capabil și un om care face munca în echipă