Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1.Numele sau Porecla Denis (szama)
2.ID In-Game:13562
3.Vârsta (Minim 15 ani):14(fac joi)
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5110130
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):24 DAR FAC
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoana autoritara cand este nevoie , pot tolera o gluma , pot interactiona cu persoane noi.Am mai fost in politie chiar si pe HAOS am stat 3luni am ajuns la agent sau ceva de genul.(stiu reg)
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Imi place rp de politist in general + orasul are nevoie de politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):4 ani
9.Experiența în Roleplay:Am o experienta de 4 ani
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da sunt constient.

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Covrig
2.Prenumele (Personaj)Denis
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):13562
4.Vechimea în Oraș (Personaj):18
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie (Alexandru Ioan Cuza) Plus pregatiri militare
6.Joburi Anterioare (Personaj)Pescar.
7.Job Curent (Personaj):Somer (ma axez pe politie)
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt denis am 19 ani sunt un baiat sarguincos si bine pregatit pt probe phisice cat si fizice.Imi place sa fiu autoritar in fata cetatenilor.Consider ca politia trb sa stapaneasca orasul de aceea vreau sa va ajut.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție deoarece imi place sa ajut cetatenii si sa combat infractiunile
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu m a consider diferit fata de ceilalti candidati. 11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Politiei Romane :Sarguinta,Autoritatea,Activitatea,Condusul si Seriozitate

Ultima editare:
Member
Acceptat! Contacteaza un tester pentru a sustine testul de intrare. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus