- Subiect Autor
1.Numele sau Porecla:didu
2.ID In-Game:3256
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5060114
5.Orele Jucate pe Server:5 dar promit ca mai fac
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
sunt un baiat care joaca footbal si ii place foare mult mecanica sunt pasionat de jocuri eu in timpu liber ies prin oras cu baieti sun pasionat si de fivem pentru ca in trecut am fost si staff
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție pentru a face roleplay si am auzit ca acuma este mai misto ca in trecut
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):un an
9.Experiența în Roleplay:am experienta si in easy/medium/hard
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da sunt de acord si imi asum
Informații IC:
1.Numele (Personaj)didu
2.Prenumele (Personaj)didu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3256
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an
5.Scolarizare (Personaj):12 +Departamentu de Politie Paletto
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier,Fermier atat
7.Job Curent (Personaj):Gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Didu imi place foarte sa joc pe acest oras in timpu liber ies la bere cu baieti si imi place sa muncesc foarte mult
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție pentru ca am experienta in acest domeniu de Politie si sunt foarte bun la Roleplay
10.Diferențiere față de Alți Candidați:
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:In opinia mea as spune ca toti suntem la fel-stiu sa trag bine sa conduc bine sa ma exprim bine sunt serios in orice roleplay
2.ID In-Game:3256
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5060114
5.Orele Jucate pe Server:5 dar promit ca mai fac
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):
sunt un baiat care joaca footbal si ii place foare mult mecanica sunt pasionat de jocuri eu in timpu liber ies prin oras cu baieti sun pasionat si de fivem pentru ca in trecut am fost si staff
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție pentru a face roleplay si am auzit ca acuma este mai misto ca in trecut
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):un an
9.Experiența în Roleplay:am experienta si in easy/medium/hard
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da sunt de acord si imi asum
Informații IC:
1.Numele (Personaj)didu
2.Prenumele (Personaj)didu
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):3256
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an
5.Scolarizare (Personaj):12 +Departamentu de Politie Paletto
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier,Fermier atat
7.Job Curent (Personaj):Gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Didu imi place foarte sa joc pe acest oras in timpu liber ies la bere cu baieti si imi place sa muncesc foarte mult
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție pentru ca am experienta in acest domeniu de Politie si sunt foarte bun la Roleplay
10.Diferențiere față de Alți Candidați:
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:In opinia mea as spune ca toti suntem la fel-stiu sa trag bine sa conduc bine sa ma exprim bine sunt serios in orice roleplay