New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:tunsu
2.ID In-Game:1224
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50806
5.Orele Jucate pe Server: 70
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): sunt inalt glumet tin la glume nu prea prea mult ma imprietenesc repede sunt de ceva timp pe sv stiu sa fac roleplay am mai fost in politia romana si in diicot si am avut 700 de ore muncesc ca sa obtin ceea ce vreau
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: am mai fost si mi a placut si eu iesisem ca era buzatu si sufera de grad si acum ca nu mai e vreau sa ma intorc
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: 8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da stiu si imi asum
Informații IC:
1.Numele (Personaj):spataru
2.Prenumele (Personaj):dan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1224
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an
5.Scolarizare (Personaj): buna
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier sofer de autobuz ciupercar taxi
7.Job Curent (Personaj): nici unul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): inalt cioc par alb tuns scurt prieteni multii sunt glumet tin si la glume imi place sa muncesc casa obtin ceea ce vreau muncesc din rasputeri patrulez toata ziua daca nu stau la vama si respect gradele mai mari.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:conduc bine stiu sa ma coordonez si pe mine si pe altii si am exiperienta in politie
10.Diferențiere față de Alți Candidați:conduc bine nu trag a prost daca greseste cineva prima data il avertizez si il invat.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:conduc bine, invat repede, sunt ascultator, stau in postul meu, nu vorbesc ne intrebat.
1.Numele sau Porecla:tunsu
2.ID In-Game:1224
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50806
5.Orele Jucate pe Server: 70
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): sunt inalt glumet tin la glume nu prea prea mult ma imprietenesc repede sunt de ceva timp pe sv stiu sa fac roleplay am mai fost in politia romana si in diicot si am avut 700 de ore muncesc ca sa obtin ceea ce vreau
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: am mai fost si mi a placut si eu iesisem ca era buzatu si sufera de grad si acum ca nu mai e vreau sa ma intorc
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 1 an
9.Experiența în Roleplay: 8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da stiu si imi asum
Informații IC:
1.Numele (Personaj):spataru
2.Prenumele (Personaj):dan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1224
4.Vechimea în Oraș (Personaj):1 an
5.Scolarizare (Personaj): buna
6.Joburi Anterioare (Personaj):gunoier sofer de autobuz ciupercar taxi
7.Job Curent (Personaj): nici unul
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): inalt cioc par alb tuns scurt prieteni multii sunt glumet tin si la glume imi place sa muncesc casa obtin ceea ce vreau muncesc din rasputeri patrulez toata ziua daca nu stau la vama si respect gradele mai mari.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:conduc bine stiu sa ma coordonez si pe mine si pe altii si am exiperienta in politie
10.Diferențiere față de Alți Candidați:conduc bine nu trag a prost daca greseste cineva prima data il avertizez si il invat.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:conduc bine, invat repede, sunt ascultator, stau in postul meu, nu vorbesc ne intrebat.