Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Andreeas
2.ID In-Game: 9429
3.Vârsta (Minim 15 ani): 13-14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): nu am inca
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):120
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): sunt Andreeas, am 13 ani fac 14 peste cateva luni si m ma reapucat de server. eu sunt cat de cat vechi pe acest server si am mai avut experienta in acest cadru de politie/diicot, pe langa asta mie imi place fotblalul si boxul, sper ca a si putea fi adoptat si chiar imi doresc sa fac parte din acest cadru guvernamental
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sa apar cetatenii si sa indepartam impreuna acesti mafioti
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):3 ani
9.Experiența în Roleplay:8.50 spre 9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Fernando
2.Prenumele (Personaj):Luis
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):9429
4.Vechimea în Oraș (Personaj):3 Ani
5.Scolarizare (Personaj):Am practicat academia și am fost la multe facultăți din țări străine și am trecut absolut la toate materiile cu nota 10.
6.Joburi Anterioare (Personaj): gunoier,postas,job delivery amazon,pescar,job tasty eats,miner,autobuz
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc Fernando Luis am 18 ani când eram mic mereu la școală eram hărțuit si toți colegii își băteau joc de mine fiindcă aveam o culoare prea inchisa si ca nu aveam posibilități financiare deoarece părinții mei nu erau plătiți destul de bine abia ne ajungeau bani sa trăim și din păcate tata s-a stins din viață când s-a dus intr-o zii sa lucreze pe câmp și atunci erau 40 de grade afară și a făcut infarct deoarece stătea prost cu inima și totuși mama a muncit în plus și eu la vârsta de 17 ani am plecat și am muncit de atunci am reușit să mă întrețin și pe mine și pe mama.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Va pot ajuta in anumite cazuri si pot avea incredere in mine ca pot tine acest rol important in acest oras
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu pot spune ca eu am ceva diferit fata de altii insa sunt cooperator si un baiat bun in care puteti avea incredere
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Calm, serios, cooperator cu colegii, sunt rezistent si sunt activ

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus