Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Andrei Cristian
2.ID In-Game: 32054
3.Vârsta (Minim 15 ani):14
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51004
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):140
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut ma numesc Andrei si imi place sa joc fivem cu prietenii mei sa ma distrez facand roleplay imi place sa ma joc diverse jocuri online horror sau de aventura doresc sa fac un rp cat mai bun si sunt motivat sa incerc aceasta factiune.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Sa prind infractori si sa fac un rp foarte bun
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani
9.Experiența în Roleplay: 10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare) da

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Bros
2.Prenumele (Personaj):Andrei
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):32054
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani cu tot cu furtuna
5.Scolarizare (Personaj): liceu abslovit
6.Joburi Anterioare (Personaj): miner, pescar.
7.Job Curent (Personaj): somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salut ma numesc Bros si vin dintr-o familie de oameni muncitori tata muncea pe unde apuca iar mama era casierita , eu de mic copil ma uitam la filme cu politisti si voiam sa ajung ca ei dupa intamplarea tragica in care tata este rapit de un grup de oamenii si omorat eu m-am decis si mai tare sa ii prind pe acei infractori dar niciodata nu am resuit deoarece nu eram destul de capabil si asa am decis sa aplic in academia de politie vreau ca lumea sa fie dreapta si sa nu mai exsite infractori.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt drept si nu imi place minciuna.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Sunt foarte devoatat.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: condusu de masina si condusu foarte bun de helicopter, trasu, ascultarea,ordinea.

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza un tester pentru a sustine testele de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus