- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Gabi
2.ID In-Game:327
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 si 2 zile
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):Nu il stiu ca nu mai mam uitat
5.Orele Jucate pe Server:0
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Buna ziua ma numesc Gabriel am implinit varsta de 15 ani acum doua zile si vin din judetul Ilfov.Imi place sa citesc si sa ma joc pe calculator.Nu imi place sa injur pe cineva si sa jignesc.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa aplic legea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):6 luni
9.Experiența în Roleplay:nota8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Gheorghe
2.Prenumele (Personaj):Gabi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):327
4.Vechimea în Oraș (Personaj):3 luni
5.Scolarizare (Personaj):nota 10
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna ziua ma numesc Gabi am 25 de ani si vin din Paleto.Sunt un baiat modest.Parinti mei mau abandonat de cand eram mic.Imi place foarte mult sa conduc
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Stiu sa trag bine,am o viziune buna si stiu sa conduc bine.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem egali dar stiu sa trag bine si sa conduc bine
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Am viziune buna lucrez bine in echipa trag bine conduc bine sunt intelegator
1.Numele sau Porecla:Gabi
2.ID In-Game:327
3.Vârsta (Minim 15 ani):15 si 2 zile
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):Nu il stiu ca nu mai mam uitat
5.Orele Jucate pe Server:0
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Buna ziua ma numesc Gabriel am implinit varsta de 15 ani acum doua zile si vin din judetul Ilfov.Imi place sa citesc si sa ma joc pe calculator.Nu imi place sa injur pe cineva si sa jignesc.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Sa aplic legea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):6 luni
9.Experiența în Roleplay:nota8
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)Da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Gheorghe
2.Prenumele (Personaj):Gabi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):327
4.Vechimea în Oraș (Personaj):3 luni
5.Scolarizare (Personaj):nota 10
6.Joburi Anterioare (Personaj):smurd
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Buna ziua ma numesc Gabi am 25 de ani si vin din Paleto.Sunt un baiat modest.Parinti mei mau abandonat de cand eram mic.Imi place foarte mult sa conduc
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Stiu sa trag bine,am o viziune buna si stiu sa conduc bine.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Toti suntem egali dar stiu sa trag bine si sa conduc bine
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Am viziune buna lucrez bine in echipa trag bine conduc bine sunt intelegator
Ultima editare: