New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:denis georgiann
2.ID In-Game: 1170
3.Vârsta (Minim 15 ani):20
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):060329
5.Orele Jucate pe Server:1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt denis am facut fotball 6 ani si acm m am apucat de muzica si am un succes destul de bun si in general ma joc fiveM
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: pentru a ajuta lumea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): am 8000 de ore pe fivem si ma joc fivem de 5 ani
9.Experiența în Roleplay: 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):eliminarea daca faci misto si nu te tii de treaba si sanctiune daca ai gresit si iti ceri scuze poate sa fie sanctiune
Informații IC:
1.Numele (Personaj):denisgeorgian
2.Prenumele (Personaj):georgian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1170
4.Vechimea în Oraș (Personaj):dabea ce m am mutat
5.Scolarizare (Personaj): academie de politie si 2 facultati plus medicina
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd
7.Job Curent (Personaj): civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): sunt denis am 30 de ani am lucrat in domeniu de smurd 5 ani pe ambulanta 2 ani dupa am ajuns direcotr agjunct si am facut 2 facultati si medicina si acm sunt civil ca m am mutat aici ca din cate stiu orasu a fost renovat si in acest timp cat a fost in renovare eu am fost pe alte orase
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sa ajut lumea si sa fac ordine in acest oras nou renovat
10.Diferențiere față de Alți Candidați: stiu sa pastrez calmu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: masiv inteligent si descurcaret
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:denis georgiann
2.ID In-Game: 1170
3.Vârsta (Minim 15 ani):20
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):060329
5.Orele Jucate pe Server:1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt denis am facut fotball 6 ani si acm m am apucat de muzica si am un succes destul de bun si in general ma joc fiveM
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: pentru a ajuta lumea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): am 8000 de ore pe fivem si ma joc fivem de 5 ani
9.Experiența în Roleplay: 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):eliminarea daca faci misto si nu te tii de treaba si sanctiune daca ai gresit si iti ceri scuze poate sa fie sanctiune
Informații IC:
1.Numele (Personaj):denisgeorgian
2.Prenumele (Personaj):georgian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1170
4.Vechimea în Oraș (Personaj):dabea ce m am mutat
5.Scolarizare (Personaj): academie de politie si 2 facultati plus medicina
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd
7.Job Curent (Personaj): civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): sunt denis am 30 de ani am lucrat in domeniu de smurd 5 ani pe ambulanta 2 ani dupa am ajuns direcotr agjunct si am facut 2 facultati si medicina si acm sunt civil ca m am mutat aici ca din cate stiu orasu a fost renovat si in acest timp cat a fost in renovare eu am fost pe alte orase
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sa ajut lumea si sa fac ordine in acest oras nou renovat
10.Diferențiere față de Alți Candidați: stiu sa pastrez calmu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: masiv inteligent si descurcaret