Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:denis georgiann
2.ID In-Game: 1170
3.Vârsta (Minim 15 ani):20
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):060329
5.Orele Jucate pe Server:1
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt denis am facut fotball 6 ani si acm m am apucat de muzica si am un succes destul de bun si in general ma joc fiveM
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: pentru a ajuta lumea
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): am 8000 de ore pe fivem si ma joc fivem de 5 ani
9.Experiența în Roleplay: 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):eliminarea daca faci misto si nu te tii de treaba si sanctiune daca ai gresit si iti ceri scuze poate sa fie sanctiune

Informații IC:
1.Numele (Personaj):denisgeorgian
2.Prenumele (Personaj):georgian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):1170
4.Vechimea în Oraș (Personaj):dabea ce m am mutat
5.Scolarizare (Personaj): academie de politie si 2 facultati plus medicina
6.Joburi Anterioare (Personaj): smurd
7.Job Curent (Personaj): civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): sunt denis am 30 de ani am lucrat in domeniu de smurd 5 ani pe ambulanta 2 ani dupa am ajuns direcotr agjunct si am facut 2 facultati si medicina si acm sunt civil ca m am mutat aici ca din cate stiu orasu a fost renovat si in acest timp cat a fost in renovare eu am fost pe alte orase
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sa ajut lumea si sa fac ordine in acest oras nou renovat
10.Diferențiere față de Alți Candidați: stiu sa pastrez calmu
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: masiv inteligent si descurcaret

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus