New member
- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:alex piticu
2.ID In-Game:6616
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50813
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):31.6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):numele meu este Alex practic sportul fotbal, ma joc fivem din 2021 doresc sa intru in departamentul politiei romane pentru a ajuta la prinsul infractorilor si a face o lume mai buna pentru ca ma simt bine sa ajut lumea care are nevoie (sunt respectos si ascult de gradele superioare si tratez persoanele la fel indiferent).
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place sa ajut lumea si sa ma joc fivem
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1500 ore +
9.Experiența în Roleplay: da
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):bolovan
2.Prenumele (Personaj):ionel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):6616
4.Vechimea în Oraș (Personaj):31 luni
5.Scolarizare (Personaj): 12 luni
6.Joburi Anterioare (Personaj):sofer de autobuz, postas .
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:stiu sa conduc si sa fiu serios
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt respectos
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:stiu sa trag cu arma stiu sa pilotez stiu sa conduc stiu sa ascult de gradele superioare
1.Numele sau Porecla:alex piticu
2.ID In-Game:6616
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50813
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):31.6
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):numele meu este Alex practic sportul fotbal, ma joc fivem din 2021 doresc sa intru in departamentul politiei romane pentru a ajuta la prinsul infractorilor si a face o lume mai buna pentru ca ma simt bine sa ajut lumea care are nevoie (sunt respectos si ascult de gradele superioare si tratez persoanele la fel indiferent).
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:imi place sa ajut lumea si sa ma joc fivem
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1500 ore +
9.Experiența în Roleplay: da
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj):bolovan
2.Prenumele (Personaj):ionel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):6616
4.Vechimea în Oraș (Personaj):31 luni
5.Scolarizare (Personaj): 12 luni
6.Joburi Anterioare (Personaj):sofer de autobuz, postas .
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
cand eram mic unchiul meu lucra in departamentul politiei romane si a decis sa ma ia si pe mine la munca dar cand am mers cu el a fost impuscat in inima
, iar medici nu au mai avut ce sa faca asa ca de atunci am decis sa ajung un politist de succes
, iar medici nu au mai avut ce sa faca asa ca de atunci am decis sa ajung un politist de succes
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:stiu sa conduc si sa fiu serios
10.Diferențiere față de Alți Candidați:sunt respectos
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:stiu sa trag cu arma stiu sa pilotez stiu sa conduc stiu sa ascult de gradele superioare