Secțiune navigare

Aplicatie pentru Departeamentul de Politie

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:mILO
2.ID In-Game:2007
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):5090817
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):Doar ce sa dat wipe am cam 10-15
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Mă numesc Mihnea sunt pasionat de jocurile video în special fivem și îmi place fotbalul . Și vreau să intru în poliția română pe acest server deoarece în trecut am fost și DIICOT și sunt foarte capabil și doresc să ajut poliția să fie cum ar trebuii ,,imaginea serverului’’
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Motivatia mea pentru a intra in politie este savarsirea cetatenilor a prea multor ilegalitati
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):Experienta mea in fiveM este de 6 ani
9.Experiența în Roleplay: Experienta mea in Roleplay este una mare
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):DA

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Ionescu
2.Prenumele (Personaj):Mihai
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):2007
4.Vechimea în Oraș (Personaj):5-6 luni
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):DIICOT,Politist
7.Job Curent (Personaj):Gunoier
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un baiat de 23 de ani nascut in orasul ls unde am crescut si copilarit , orasul unde tatal meu era Politist , orasul in care a inceput visul meu , un vis pe care vreau sa il indeplinesc . Viata mea a fost una linistita pana ce am facut 19 ani varsta la care tatal meu a plecat intr-o misiune si nu s a mai intors timp de 2 lunii . De atunci am decis sa o iau de la capat, m am mutat intru n sat numit paleto in care vreau sa devin Politist si sa reusesc, sa nu ajung ca tatal meu
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Motiv-ul pentru care cred ca sunt potivit pentru acest job este capablitatea deoarece,un politist/diicot care nu este capabil nu are cum sa gestioneze anumite situatii.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Capabil,intelegator,ma coordonez bine in situatii de urgenta,am o tinta foarte buna
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Cpabilitatea,tinta foarte buna,devotament-ul ,calm-ul,coordonarea

Member
Cerere respinsa! Aplicatie slaba + nu ai orele necesare. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus