- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Adrian
2.ID In-Game: 4369
3.Vârsta (Minim 15 ani): 18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50505
5.Orele Jucate pe Server: 12 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o panarama mare.... .Salut ma numesc Adrian,am 18 ani,locuiesc in Bucuresti,am 2 gagici si cu o amanta altceva n am ce sa mai descriu<3
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Am mai fost in acest departament si mi a placut asa ca m am decis sa ma inscriu iar
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2019 pana in prezent
9.Experiența în Roleplay:Comsi comsa, expert smrfm.Din 2019 pana in prezent
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Bobeata
2.Prenumele (Personaj): Marian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 4369
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 12 luni. Un an intreg
5.Scolarizare (Personaj): Academia De Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier
7.Job Curent (Personaj): Gunoier dar sa fur ceva si ma dau astia afara
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Infiat de o familie bogata (oarecum) "parintii" fiind in departamentele M.A.I si SMURD.Dupa ce am terminat liceul pe profilul de matematica am luat 6.04 in bac, am facut facultatea de petrol de gaze.Pe aceasta n am terminat o asa ca nu am mi am deschis nici un viitor prin urmare am observat ca s au facut locuri la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti si cum aveam parintele in departament am facut niste manari si pe aceasta am terminat o acum 8-9 ani m a transferat in Giurgiu si acum am decis sa ma transfer in orasul Dumneavoastra.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Experienta bai tata
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Experienta bai tata
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Inteligenta (12%) ,Indemanare,Starea fizica(bun la 69),Determinare.
1.Numele sau Porecla: Adrian
2.ID In-Game: 4369
3.Vârsta (Minim 15 ani): 18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50505
5.Orele Jucate pe Server: 12 ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Sunt o panarama mare.... .Salut ma numesc Adrian,am 18 ani,locuiesc in Bucuresti,am 2 gagici si cu o amanta altceva n am ce sa mai descriu<3
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Am mai fost in acest departament si mi a placut asa ca m am decis sa ma inscriu iar
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2019 pana in prezent
9.Experiența în Roleplay:Comsi comsa, expert smrfm.Din 2019 pana in prezent
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Da.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Bobeata
2.Prenumele (Personaj): Marian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 4369
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 12 luni. Un an intreg
5.Scolarizare (Personaj): Academia De Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti
6.Joburi Anterioare (Personaj): Gunoier
7.Job Curent (Personaj): Gunoier dar sa fur ceva si ma dau astia afara
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Infiat de o familie bogata (oarecum) "parintii" fiind in departamentele M.A.I si SMURD.Dupa ce am terminat liceul pe profilul de matematica am luat 6.04 in bac, am facut facultatea de petrol de gaze.Pe aceasta n am terminat o asa ca nu am mi am deschis nici un viitor prin urmare am observat ca s au facut locuri la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti si cum aveam parintele in departament am facut niste manari si pe aceasta am terminat o acum 8-9 ani m a transferat in Giurgiu si acum am decis sa ma transfer in orasul Dumneavoastra.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Experienta bai tata
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Experienta bai tata
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Inteligenta (12%) ,Indemanare,Starea fizica(bun la 69),Determinare.