New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Andres ZND
2.ID In-Game:5543
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50805
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,ma numesc Zamfir Andres,am 16 ani,sunt o persoana calma si politicoasa,cu mici scapari la nervi dar doar daca sunt adus in punctul extrem.Imi place respectul corectitudinea,si intelegerea.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: O experienta placuta de viata,apararea cetatenilor si colaborarea in situatii grele cu colegii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):300h
9.Experiența în Roleplay:Stiu sa fac roleplay destul de bine ,imi acord nota 8-9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)A
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Zamfir
2.Prenumele (Personaj):Andres
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):522XXn(nu stiu daca e asta )
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30
5.Scolarizare (Personaj):Absolvire liceu cu bac si academie de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier,livrator mancare,Postas
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoana calma,imi place sa mi fac prieteni noi,apreciez respectul si corectitudinea
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Atentia in oras la tot ce se intampla
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Calm,impunator,bun conducator
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Calmul,intelegerea,impunator,constient de orice situatie,seriozitate
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Andres ZND
2.ID In-Game:5543
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50805
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,ma numesc Zamfir Andres,am 16 ani,sunt o persoana calma si politicoasa,cu mici scapari la nervi dar doar daca sunt adus in punctul extrem.Imi place respectul corectitudinea,si intelegerea.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: O experienta placuta de viata,apararea cetatenilor si colaborarea in situatii grele cu colegii
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):300h
9.Experiența în Roleplay:Stiu sa fac roleplay destul de bine ,imi acord nota 8-9
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)A
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Zamfir
2.Prenumele (Personaj):Andres
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):522XXn(nu stiu daca e asta )
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30
5.Scolarizare (Personaj):Absolvire liceu cu bac si academie de politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier,livrator mancare,Postas
7.Job Curent (Personaj):Somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt o persoana calma,imi place sa mi fac prieteni noi,apreciez respectul si corectitudinea
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Atentia in oras la tot ce se intampla
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Calm,impunator,bun conducator
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Calmul,intelegerea,impunator,constient de orice situatie,seriozitate