Secțiune navigare

Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:David Vasilache
2.ID In-Game:37992
3.Vârsta (Minim 15 ani):18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50506
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut,sunt David am 18 ani joc baschet si sunt pasionat de calculatoare,iar cand nu sunt la antrenamente sau la sala imi place sa joc fivem sa ies pe afara.Sunt calm,respect daca sunt respectat ma descurc in orice situatie si ,a integrez repede in orice colectiv
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:Este o grupare foarte unita unde se ajuta toti,avem actiunie si in principal pentru a face roleplay calitativ cu ceilalti colegi.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2-3 ani
9.Experiența în Roleplay:2-3 ani doar roleplay am jucat pe fivem
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Americanu
2.Prenumele (Personaj):Davies
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):37992
4.Vechimea în Oraș (Personaj):30 de luni recente insa in trecut il mai vizitasem
5.Scolarizare (Personaj):Academia de Politie
6.Joburi Anterioare (Personaj):Gunoier,postas
7.Job Curent (Personaj):ciupercar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Salut sunt Davies Americanu proaspat abolvent al academiei cu note maxime in examene si as vrea sa mi dedic capacitatile in ajutarea opririi criminalitatii din Los Haos.Provin dintr o familie in care tatal meu a fost politist mostenind aceasta pasiune pentru dreptate,iar mama avocat deci pot spune ca pasiunea pentru a aplica legea a fost mostenita.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Ma recomanda atat fostii profesori,cat cred ca si personalitatea mea si informatiile dobandite din academie
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt mai matur si gestionez orice problema corect si sunt foarte empatic
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:calmitatea,seriozitatea,dorinta de a progresa,conditia fizica si corectitudinea.

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza un tester pentru a sustine testele de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus