Secțiune navigare

Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: EdiMoldoveanu
2.ID In-Game: 1880
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50711
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 70
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Edi. Am varsta de 16 ani si locuiesc in Moldova. Sunt o persoana calma, linistita si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa ma joc in timpul liber jocuri video, cum ar fi: Cs-Go, FiveM etc.. Ma ocup cu lupte Greco-Romane de aproape 8 ani si sunt campion dublu la jocurile olimpice.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani.
9.Experiența în Roleplay: 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur

Informații IC:
1.Numele (Personaj): Patron
2.Prenumele (Personaj): Edi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1880
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 70 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Ion Banari cu profil Sportiv.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Taxi, medic
7.Job Curent (Personaj): Taximetrist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): M-am nascut in orasul Paleto, da m-am mutat in LosAntos la varsta de 18 ani. Tatal meu era politist si mereu era la munca. Abia apucam sa-l vad cate 1 ora pe zi. Mama era vanzatoare la magazinul de langa plaja, si mereu erau politisti care isi petreceu timpul in fata magazinul. Astfel am prins un scop de a deveni politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt bine pregatit fizic cat si mental.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu exista diferenta toti suntem egali !
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt o persoana deschisa, ajutatoare, calma !

Member
Aplicație acceptată! Contactează un tester pentru a susține testele de intrare în Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus