New member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: EdiMoldoveanu
2.ID In-Game: 1880
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50711
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 70
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Edi. Am varsta de 16 ani si locuiesc in Moldova. Sunt o persoana calma, linistita si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa ma joc in timpul liber jocuri video, cum ar fi: Cs-Go, FiveM etc.. Ma ocup cu lupte Greco-Romane de aproape 8 ani si sunt campion dublu la jocurile olimpice.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani.
9.Experiența în Roleplay: 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Patron
2.Prenumele (Personaj): Edi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1880
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 70 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Ion Banari cu profil Sportiv.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Taxi, medic
7.Job Curent (Personaj): Taximetrist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): M-am nascut in orasul Paleto, da m-am mutat in LosAntos la varsta de 18 ani. Tatal meu era politist si mereu era la munca. Abia apucam sa-l vad cate 1 ora pe zi. Mama era vanzatoare la magazinul de langa plaja, si mereu erau politisti care isi petreceu timpul in fata magazinul. Astfel am prins un scop de a deveni politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt bine pregatit fizic cat si mental.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu exista diferenta toti suntem egali !
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt o persoana deschisa, ajutatoare, calma !
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: EdiMoldoveanu
2.ID In-Game: 1880
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50711
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 70
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Ma numesc Edi. Am varsta de 16 ani si locuiesc in Moldova. Sunt o persoana calma, linistita si cu cei 7 ani de acasa. Imi place sa ma joc in timpul liber jocuri video, cum ar fi: Cs-Go, FiveM etc.. Ma ocup cu lupte Greco-Romane de aproape 8 ani si sunt campion dublu la jocurile olimpice.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani.
9.Experiența în Roleplay: 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Patron
2.Prenumele (Personaj): Edi
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1880
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 70 de luni
5.Scolarizare (Personaj): Liceul Ion Banari cu profil Sportiv.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Taxi, medic
7.Job Curent (Personaj): Taximetrist
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): M-am nascut in orasul Paleto, da m-am mutat in LosAntos la varsta de 18 ani. Tatal meu era politist si mereu era la munca. Abia apucam sa-l vad cate 1 ora pe zi. Mama era vanzatoare la magazinul de langa plaja, si mereu erau politisti care isi petreceu timpul in fata magazinul. Astfel am prins un scop de a deveni politist.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt bine pregatit fizic cat si mental.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu exista diferenta toti suntem egali !
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: Sunt o persoana deschisa, ajutatoare, calma !