- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: Bullet.
2.ID In-Game: 1506.
3.Vârsta (Minim 15 ani): 25.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 19806.
5.Orele Jucate pe Server: 11.
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Buna seara, numele meu este Bullet, am 25 de ani, imi palce sa calatoresc si sa ma joc FiveM.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pentru a ajutat la pastrarea ordinii si linistii in oras.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani.
9.Experiența în Roleplay: Foarte buna.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Stanescu.
2.Prenumele (Personaj): Bullet.
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1506.
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 11 luni.
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Inginer de salubrizare public.
7.Job Curent (Personaj): Somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna seara, numele meu este Stanescu Bullet, provin dintro familie de politisti, ambii mei parinti fii politisti. Inca de mic copil am fost educat sa respect regului, sa ascult ce mi se spune si sa fiu respectuos cu toata lumea. Imi doresc foarte mult sa fac parte din Politia orasului Haos pentru a ajutat la pastrarea ordinii si linistii publice.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt respectus, ascultatori si dornic de a face ordine in comunitate.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nimic.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: - Muncitor - Ascultator - Hotarat - Curajos - Ambitios.
1.Numele sau Porecla: Bullet.
2.ID In-Game: 1506.
3.Vârsta (Minim 15 ani): 25.
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 19806.
5.Orele Jucate pe Server: 11.
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Buna seara, numele meu este Bullet, am 25 de ani, imi palce sa calatoresc si sa ma joc FiveM.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Pentru a ajutat la pastrarea ordinii si linistii in oras.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2 ani.
9.Experiența în Roleplay: Foarte buna.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirm.
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Stanescu.
2.Prenumele (Personaj): Bullet.
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 1506.
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 11 luni.
5.Scolarizare (Personaj): Academia de politie.
6.Joburi Anterioare (Personaj): Inginer de salubrizare public.
7.Job Curent (Personaj): Somer.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Buna seara, numele meu este Stanescu Bullet, provin dintro familie de politisti, ambii mei parinti fii politisti. Inca de mic copil am fost educat sa respect regului, sa ascult ce mi se spune si sa fiu respectuos cu toata lumea. Imi doresc foarte mult sa fac parte din Politia orasului Haos pentru a ajutat la pastrarea ordinii si linistii publice.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Sunt respectus, ascultatori si dornic de a face ordine in comunitate.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nimic.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: - Muncitor - Ascultator - Hotarat - Curajos - Ambitios.