Secțiune navigare

Aplicatie pentru Departamentul de Politie

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Felix

2.ID In-Game: 27749

3.Vârsta (Minim 15 ani): 15

4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50811​

5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 30.1

6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Salut, ma numesc Felix, am implinit recent 15 ani, ma joc FIVEM de cam 2-3 saptamani si am intrat pentru prima oara acum 5-6 zile pe Haos. Ma consider on adolescent matur, destul de disciplinat si activ.

7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: Cand eram eu mic, voiam sa intru in Politia Romana (IRL), si acum ca m-am apucat de FIVEM si de Haos, am decis sa incerc sa intru in Departament.

8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): 2-3 saptamani (dar sunt foarte dornic sa invat lucruri noi)

9.Experiența în Roleplay: 9/10

10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Desigur

Informații IC:

1.Numele (Personaj): Popescu

2.Prenumele (Personaj): Felix

3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 502​

4.Vechimea în Oraș (Personaj): 3 ani

5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie

6.Joburi Anterioare (Personaj): -

7.Job Curent (Personaj): Somer

8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): Salutare! Ma numesc Popescu Felix am varsta de 22 ani , am absolivt Academia de Politie cu profilul pentru Politie. As dori sa intru in acest departament fiindca ma incadrez cerintelor si imi plac datoriile politistilor.

9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Motivul pentru care cred ca sunt potrivit pentru Politia Romana, este faptul ca sunt un om foarte munictor si dornic sa invete foarte multe chestii.

10.Diferențiere față de Alți Candidați: Nu as zice ca sunt diferit de altii, dar poate prin maturitatea mea, as putea sa ma diferentiez fata de alti candidati.

11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț

iei Romane?: Sunt matur, disciplinat si calm, stiu sa trag destul de bine cu arma si sunt descurcaret.

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Acceptat, contacteaza un tester ic/occ!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus