Secțiune navigare

Aplicatie pentru Departamentul de Politie

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla:Razvan
2.ID In-Game:32122
3.Vârsta (Minim 15 ani):17,aproape 18
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50605
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):20,dar imi place foarte mult serverul si ma joc 4-5 ore pe zi.
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Sunt o fire calma,sociabila si foarte cooperativa.Imi place foarte mult tot ce tine de acest departament,mai ales actiunea de la jafuri/rutiera.Joc fivem din 2018 si in prezent am 1300 de ore pe aceasta platforma si ma bucur foarte mult ca am dat peste acest server care chiar m a surpins intr un mod placut.Mi as dori foarte mult sa pot sa ajut aceasta factiune si orasul cu scopul de a scapa de persoanele inconstiente.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:

As vrea sa ma alatur acestui departament deoarece am observat ca in oras exista oameni care fac actiuni ilegale,iar numarul de politisti din prezent nu le face fata.Asadar as vrea sa ajut prin tot ce pot astfel incat orasul sa fie curat ca lacrima.
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):1300
9.Experiența în Roleplay:Una foarte buna,staff pe server de hard rp,mult timp petrecut pe advanced roleplay.
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):Da.

Informații IC:
1.Numele (Personaj):Spaidar
2.Prenumele (Personaj):Razvan
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):32122
4.Vechimea în Oraș (Personaj):20 de luni in crestere
5.Scolarizare (Personaj):Academia de politie ,,Alexandru Ioan Cuza"
6.Joburi Anterioare (Personaj):pescar .
7.Job Curent (Personaj):pescar.
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc Razvan Spaidar,am 24 de ani si sunt adeptul dreptatii.Provin dintr o familie care are generatii de ofiteri in departamentul de politie,iar eu as vrea sa continui traditia si sa fac ceea ce imi place.Inca de mic am adorat uniforma de ofiter,regulile de circulatie,impunerea respectului reciproc si civilizatia.Sunt o fire amuzanta in limita bunului simt si imi place mult sa actionez in echipa.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Stiu sa trag(am fost in poligon de foarte multe ori),experienta mare in acest domeniu acumulata de prin toate orasele lumii.
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Nu pot sa spun ca sunt special,dar capacitatea mea intelectuala ma avantajeaza uneori
.
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?:
Serios;
Perseverent;
Ambitios;
Cooperant;
Respectuos.

Member
Acceptat! Contacteaza IC un tester pentru a sustinele testele!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus