Secțiune navigare

Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau Porecla:traian
2.ID In-Game:23282
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50820
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):45ore
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Ma numesc traian si imi place sa ma joc fivem sunt pasionat de fotbal si fivem as vrea sa itru in politia haos deoarece imi place depatametul de politie si am mai fost inaite de wipe promit sa fiu foarte activ
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:am mai fost inaite de wipe si mia placut foarte mult
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):ma joc fivem de 1 an jumate numai pe haos
9.Experiența în Roleplay:de un an jumate
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare)DA

Informații IC:

1.Numele (Personaj):cican
2.Prenumele (Personaj):traian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):23282
4.Vechimea în Oraș (Personaj):35 de luni
5.Scolarizare (Personaj):academia de politie los haos
6.Joburi Anterioare (Personaj):cipecar,gunoier,fermier,pescar, etc
7.Job Curent (Personaj):cipercar
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): ma numesc traian cican si cand aveam varsta de 6 ani mia murit tatal meu iubit de catre camatari petru datorile stranse eu si cu mama mea nu aveam bani si atunci am avut viata grea nu neam descurcat cu bani si as vrea sa fac pate din deapatamentul de politie deoarece vrau sa bag la incisoare oameni precum camatari care lau omorat bpe tata
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:sunt intelegator si imi place sa ajut lumea
10.Diferențiere față de Alți Candidați:am rabdare
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: trag bine... conduc bine... am rabdare... imi place sa ajut lumea...

Member
Aplicatie acceptata, contacteaza IC un tester pentru a sustine testele de intrare in Academia PR!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus